OnePlus 6 için yeni güncelleme yayınlandı!

OnePlus 6

OnePlus 6 için bugün OxygenOS 5.1.9 güncellemesi yayınlandı. OxygenOS 5.1.9 güncellemesi ile OnePlus 6’nın kamerasında iyileştirmeler yapılıyor. İşte OxygenOS 5.1.9 güncellemesinin detayları!

Çin’in yükselen yıldızı OnePlus firması, geçtiğimiz aylarda karşımıza OnePlus6 modeli ile çıkmıştı. Çift kamera kurulumuna sahip olan OnePlus6, DxOMark’tan aldığı puan ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Uzun bir süredir firmanın amiral gemisi modeli için kamera güncellemesinin geleceği söyleniyordu. Bugün ise merakla beklenen OxygenOS 5.1.9 yayınlandı.

OnePlus 6 OxygenOS 5.1.9 ile daha güçlü!

342 MB büyüklüğündeki OxygenOS 5.1.9 güncellemesi ile portre moduna netlik, dinamik aralık ve kenar algılama özellikleri ekleniyor. Güncelleme ile ayrıca odaklama hızı ve doğruluğu için de iyileştirmeler yapılıyor.

Telefonun ön kamerası için ise Selfie Portre modu özelliği ekleniyor. iPhone X kadar olmasa da telefonun ön kamerası porte modunda başarılı bir iş çıkarıyor. Güncelleme ile gelen son yenilik ise Google Lens oluyor. Kamera uygulamasına entegre edilen Google Lens ile artık nesneleri tarayabiliyorsunuz.

OnePlus 6

Huawei’nin farklı çentik tasarımlı telefonu yolda

Google‘ın düzenli olarak yayınladığı Temmuz ayı Android güvenlik güncellemelerini de barındıran OxygenOS 5.1.9 güncellemesini; Ayarlar>Telefon Hakkında bölümünden yükleyebilirsiniz. Güncellemeyi yüklemeden önce yedek almayı sakın unutmayın.