Merakla beklenen Çakallarla Dans 5 tanıtım videosu yayınlandı

çakallarla dans 5

Kasım ayında vizyona girecek olan Çakallarla Dans 5 filmi için merakla beklenen ilk fragman yayınlandı. İşte Çakallarla Dans 5 tanıtım videosu ve film hakkındaki detaylar.

İlk filmi 2012 yılında vizyona giren Çakallarla Dans serisi yakında bir kez daha izleyiciyle buluşacak. Serinin ilk filmi gişede 244.044 izleyiciye ulaşarak beklentilerin altında bir performans sergilemişti. Fakat Çakallarla Dans, TV’de ve internette yoğun ilgi gördü. Film bir anda milyonlara ulaştı. Bu urumu fırsat bilen yapımcılar 2012’de ikinci filmi yayınlamıştı. Çakallarla Dans 2 Hastasıyız Dede, 929.739 kişi tarafından seyredilmiş ve ilk filmi neredeyse 4’e katlamıştı.

Serinin en başarılı gişesi ise 3. film ile geldi. 2014 yılında vizyona giren Çakallarla Dans 3 Sıfır Sıkıntı 1.666.330 izleyiciye ulaşmıştı. Son olarak 2016 yılında gösterime giren Çakallarla Dans 4 ise 1.351.247 seyirci tarafından izlenmişti.

Çakallarla Dans 5 için ilk fragman yayınlandı

Gişede oldukça istikrarlı bir performans ortaya koyan Çakallarla Dans serisi yakında yeni filmiyle tekrardan izleyicilerin karşısına çıkacak. Çakallarla Dans 5, 8 Kasım’da vizyona girecek. SugarWorkz ve TAFF işbirliği ile vizyona gelecek olan Çakallarla Dans5 için merakla beklenen tanıtım videosu da yayınlandı. Dilerseniz yayınlanan videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Çakallarla Dans 5 kadrosunda yine tanıdık isimler göze çarpıyor. Serinin diğer filmlerinde de olduğu gibi Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu ve Didem Balçın yine başrolde yer alacaklar. Filmin yönetmen koltuğunda ise Murat Şeker oturuyor.