Xiaomi Mi 9 ve iPhone XS Max kamera karşılaştırması

Ekran Resmi 2019 03 06 13.49.45

#İŞBİRLİĞİ

Bir tarafta uygun fiyatı ile rakiplerine medyan okuyan Mi 9, diğer tarafta uçuk fiyatı ile tepki çeken iPhone XS Max. Peki hangisinin kamerası daha iyi? İşte Xiaomi Mi 9 ve iPhone XS Max kamera karşılaştırması.

Özellikle 2019’da 3 ana kameraya sahip telefonların sayısında önemli bir artış yaşandı. Geçtiğimiz yıl Huawei’nin satışa sunduğu P20 Pro modeli, sektördeki önemli bir tabuyu yıkmış ve üreticilerin kamera sayısını arttırmasında lokomotif görevi üstlenmişti. Nitekim bu yıl duyurulan ya da satışa sunulan pek çok modelde 3 ya da daha fazla ana kameranın bulunduğuna tanıklık ettik.

1500 TL altı en iyi telefonlar için tıklayın

Nitekim bu modellerden birisi de Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli Mi 9. Hatırlanacağı üzere Xiaomi Mi 9 geçtiğimiz Mobil Dünya Kongresi’nde tanıtılmıştı. Özellikleri, performansı ve fiyatıyla dikkatleri üzerine çeken Mi 9, bazı bölgelerde satışa sunuldu.

Peki; 48 MP, f/1.8, 1/2″, 0.8µm, Laser/PDAF, 16 MP, f/2.2, 13mm (ultrawide), 1/3.0″, 1.0µm, Laser/PDAF, 12 MP, f/2.2, 54mm (telephoto), 1/3.6″, 1.0µm, Laser/PDAF, 2x optical zoom özelliklerine sahip üçlü kamera modülü ile segmentindeki rakiplerine meydan okuyan Mi 9, gerçekte nasıl bir kamera performansına sahip?

Bu yazımızda Xiaomi Mi 9 ve iPhone XS Max modelini kamera anlamında karşı karşıya getireceğiz. Aynı açıdan ve aynı ışıkta çekilmiş olan fotoğrafları karşı karşıya getireceğiz. Fotoğraf konusunda hangi modelin daha başarılı olduğu yorumunu ise size bırakıyoruz. Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Xiaomi Mi 9 ve iPhone XS Max ile çekilmiş fotoğraflar ile başbaşa bırakalım.

(Diğer görseller için sayfayı değiştiriniz)

Xiaomi Mi 9 vs iPhone XS kamera karşılaştırması

xiaomi mi 9 vs iphone xs