iPhone 16 Pro’lar Yeni Renklerle Satışa Çıkacak

iphone 16 pro

iPhone 16 ailesi hakkındaki dedikodulara bir yenisi daha eklendi. Söylentilere göre Apple yeni iPhone’larla birlikte yeni renk seçeneklerini sunmaya hazırlanıyor.

Apple hakkında paylaştığı sızıntılarla tanınan Majin Bu, iPhone 16 Pro modellerinin çöl sarısı ve titanyum grisi isimli iki yeni renk seçeneğiyle satışa çıkacağını iddia etti. Çöl sarısı iPhone 14 Pro’nun altın rengine benzer ancak biraz daha koyu olacak. Titanyum grisinin de iPhone 6’da bulunan uzay grisi tonuna benzeyeceği söyleniyor.

iPhone 15 Pro’da natürel, siyah, beyaz ve mavi titanyum olmak üzere 4 renk seçeneği bulunuyor. iPhone Pro modellerinde en fazla 4 renk yer aldı. Siyah ve beyaz titanyum renklerinin iPhone 15 Pro’lardan iPhone 16 Pro’lara taşınması yüksek ihtimal. Çünkü Apple temel renkleri her zaman kullandı. Natürel ve mavi titanyumun elenmesi, yerlerine çöl sarısı ve titanyum grisinin gelmesi muhtemel görünüyor.

iphone 16 4

Bununla birlikte Naver blog sitesinde yer alan iddialara göre iPhone 16 Pro Max şimdiye kadar ki en uzun pil ömrüne sahip iPhone olacak. iPhone 15 Pro Max, 29 saatlik pil ömrü sunuyor. Yeni iPhone Max Pro ise ilk kez 30 saati geçebilir.

Geçen hafta yayınlanan bir raporda iPhone 16 Pro Max’in 4676 mAh değerinde pille geleceği öne sürülmüştü. iPhone 15 Pro Max’e göre %5 daha büyük pil. Artış küçük gibi görünebilir ancak bileşenlerin güç tasarrufu pil ömrünü arttırmaya yardımcı olacaktır. İddia sahibi son olarak yeni iPhone Pro modellerinin 8 GB RAM’le satışa çıkacağını belirtti.

Meizu Akıllı Telefon Pazarından Çekiliyor