iPhone 16 Pro’ların Başlangıç Modelinde Depolama Alanı Artacak

iphone 15

iPhone 16 serisi hakkında yeni bir iddia gündeme geldi. Söylentilere göre iPhone 16 Pro modellerinde standart depolama alanı daha yüksek olacak. İşte detaylar…

Bir süredir sesi soluğu çıkmayan sızıntı kaynağı LeaksApplePro ortamlara geri döndü ve ilginç bir iddiada bulundu. LeaksApplePro’ya göre iPhone 16 Pro‘ların başlangıç modeli 128 değil 256 GB depolama alanına sahip olacak. Gerçekte işin rengi farklı olabilir. iPhone 14 Pro ve Pro Max’in standart modeli 128 GB depolama birimiyle satışa sunuldu. iPhone 15 Pro, 999 dolarlık fiyatıyla 128 GB’ta kaldı. iPhone 15 Pro Max ise 256 GB’a yükseldi, fakat fiyatı da 100 dolar arttı. Yani iPhone 16 Pro’nun depolama alanı artarken fiyatı da bununla birlikte artabilir.

Bununla birlikte LeaksApplePro güvenilir bir kaynak değil. Geçmişte paylaştığı bazı sızıntılar gerçek çıkmadı. Sicili bozuk olduğu için iPhone 16 Pro’lar hakkındaki iddiası da havada kalıyor.

iphone 16 pro

Yeni iPhone’lar hakkındaki söylentilere devam edelim. Majin Bu nickli başka bir sızıntı kaynağı iPhone 16 Pro modellerinin çöl sarısı ve titanyum grisi isimli iki yeni renk seçeneğiyle satışa çıkacağını iddia etti. Çöl sarısı iPhone 14 Pro’nun altın rengine benzer ancak biraz daha koyu olacak. Titanyum grisinin de iPhone 6’da bulunan uzay grisi tonuna benzeyeceği söyleniyor.

iPhone 15 Pro’da natürel, siyah, beyaz ve mavi titanyum olmak üzere 4 renk seçeneği bulunuyor. iPhone Pro modellerinde en fazla 4 renk yer aldı. Siyah ve beyaz titanyum renklerinin iPhone 15 Pro’lardan iPhone 16 Pro’lara taşınması yüksek ihtimal. Çünkü Apple temel renkleri her zaman kullandı. Natürel ve mavi titanyumun elenmesi, yerlerine çöl sarısı ve titanyum grisinin gelmesi muhtemel görünüyor.

Nitro 14 : Ryzen 8040 İşlemcilerle Güçlendirildi