Microsoft PlayStation için müjdeli haberi duyurdu

Microsoft PlayStation için müjdeli haberi duyurdu

Bu yılın başlarında, Sony PlayStation patronu Jim Ryan, Microsoft için PlayStation’da Call of Duty’yi üç yıl daha destekleme sözünün “pek çok düzeyde yetersiz” olduğunu söylemişti. Şimdi iyi haberler geldi. İşte detaylar.

Şimdi yapılan yorumlarda, Xbox şefi Phil Spencer bu zaman dilimini sonsuza kadar veya en azından PlayStation bir platform olarak var olduğu sürece uzatmış görünüyor. Oyunun artık PlayStation üzerinden kaldırılması söz konusu değil. “Niyetimiz bunu yapmak değildi ve gönderilecek bir PlayStation olduğu sürece niyetimiz, Minecraft’ta yaptığımıza benzer şekilde Call of Duty’yi PlayStation’a göndermeye devam etmek.” ifadeleri eklendi. Böylece Microsoft oyunu sevenlerin yüreğine su serpmiş oldu.

Microsoft PlayStation için müjdeli haberi duyurdu

Şirket , yorumları İngiltere’nin Rekabet ve Piyasa Otoritesi’nin, Microsoft’un 69 milyar dolarlık Activision satın alımına ilişkin bir “Aşama 2 soruşturması” başlattığı sırada yaptı. Belirtilen belirli bir neden, Microsoft’un Call of Duty’yi PlayStation konsollarından kısıtlayabileceği endişesiydi. Buna karşılık şirket , İngiltere düzenleyicisini ilk soruşturmasında Sony’nin şikayetlerini özel olarak benimsemekle suçladı. Buna rağmen Spencer, şirketin anlaşmanın Haziran 2023’teki mali yılının sonuna kadar onaylanacağından emin olduğunu söyledi.

Elon Musk Twitter kodunu Tesla yazılımcılarına inceletiyor