iPhone 15 serisi 5 farklı model olarak gelebilir

iphone 15

Geçtiğimiz saatlerde internete yansıyan Apple’ın yeni bir iPhone serisi üzerinde çalıştığı iddiası, gündeme de bomba gibi düştü.

iPhone 15 serisi 5 farklı model olarak gelebilir. Amerikalı teknoloji devi Apple, yıllardır akıllı telefon sektörünü domine ediyor. Şirketin uzun yıllardır bunu başarabilmesinin en önemli nedeni ise tabi ki iPhone serisinin akıl almaz başarısı. İlk iPhone modelinden bu yana istikrarlı bir başarı örneği sergileyen popüler akıllı telefon serisi, zaman zaman SE modelleriyle desteklense de genelde yoluna aynı çizgi üzerinde devam ediyor. Ancak yakın zamanda bu durum değişebilir.

iPhone 15 Pro

Apple’ın iPhone 14 serisi ile birlikte Pro ve Standart modeller arasındaki farkı ciddi şekilde açtığı herkesin malumu. Hatta bu durumun iPhone 15 serisi ile birlikte devam edeceği de neredeyse kesin gibi. Üstelik birçok kaynak, iPhone 15 serisinde iPhone 15 Pro Max’ın yerini iPhone 15 Ultra’ya bırakacağı ve bu hamlenin de seride özellikler arası uçuruma sebep olacağı belirtiliyor. Ancak bugün dillendirilen yeni bir iddia, işin aslının çok daha başka olabileceğini gösterdi.

iOS 15.1 ile gelen SharePlay nasıl kullanılır?

iPhone 15 serisi 5 farklı model olarak gelebilir

İddialara göre Apple, iPhone 15 serisinde herhangi bir değişiklik yapmayacak ve bu cihazlar tıpkı iPhone 14’de olduğu gibi yine 4 farklı modelle karşımıza çıkacak. Ancak asıl değişiklik iPhone 16 serisi ile birlikte yapılacak olup aslında bu seride yine aynı isimlere sahip 4 farklı modelle satışa sunulacak. Bununla birlikte Amerikalı teknoloji devi bombayı ayrı bir başlıkla patlatacak olup, iPhone 16 serisinin yanında bir de iPhone Ultra ismini verdiği yeni bir cihaz daha tanıtacak.

iphone 7c 2016

Aslında benzer stratejinin Apple Watch Series cihazlarında yani Amerikalı teknoloji devinin akıllı saat modellerinde de uygulandığı düşünüldüğünde, bu iddia akla bir hayli yatkın geliyor. Ancak yine de şimdilik bu konu hakkında kesin bir hükme varmak çok mümkün değil. Bakalım Apple takipçileri için neler planlıyor.

Buds 2 kulaklığını kullananlar dikkat! Eğer şarjınız…