Buds 2 kulaklığını kullananlar dikkat! Eğer şarjınız…

samsung buds 2

Samsung kısa süre önce düzenlediği Unpacked 2023 etkinliğinde Galaxy S23 serisini tanıttı. Koreli teknoloji devi yeni telefon ailesine yoğunlaşmış durumda. Diğer yandan ünlü marka, Samsung Galaxy Buds 2’le ilgili kritik bir adım attı ve önemli bir güncelleme paylaştı. Galaxy Buds 2 kullanıcıları bu güncellemeye çok sevineceksiniz. Lafı daha fazla uzatmadan detaylara bakalım.

Samsung Galaxy Buds 2 için Güney Kore’de yeni bir güncelleme çıktı. R177XXU0AWA3 sürümünde olan bu güncelleme isimsiz bazı hataları düzeltiyor. Fakat güncellemenin asıl özelliği ise şarjla ilgili. Çünkü bu güncelleme Galaxy Buds 2’nin şarj stabilitesini iyileştiriyor.

Yeni yazılım paketi kısa süre içinde diğer ülkelerde de indirilmeye sunulacaktır. Kulaklığın güncellemesi Galaxy Wearable aracılığıyla indirilebilecek. Boyutu da 3.06 MB.

samsung buds 2

Uzun zamandır piyasada olan bir ürün ve Samsung yeni bir model açıklamadı. Normalde Samsung’un yeni model açıklaması bekleniyordu, ancak yeni model duyurulmayınca, dev şirketin ürün stratejisinde değişiklik yaptığı söylendi.

İsimsiz sanayi kaynaklarına göreyse biraz daha farklı bir durum söz konusu. Bu kaynaklar Samsung’un stratejisinde değişiklik yapmadığını, üretimle ilgili bazı sorunlarla karşılaştığı için bazı yeni cihazları ertelediğini ileri sürdü. Sonuç olarak bunların birer dedikodu olduğunu unutmamak gerekiyor. Ağustos ayında yeni bir kulaklık modeli görebiliriz.

Google’dan yapay zeka şirketine önemli yatırım