iPhone 14 Pro Max kırık ekran sorunuyla gündemde

iphone 14 1

Dünya genelinde pek çok ülkede bugün teslim edilmeye başlanan iPhone 14 modelleri büyük heyecan yaratırken, bazı iPhone 14 Pro Max modellerinin kutudan kırık ön camla çıktığı iddiaları fena halde can sıkmaya başladı.

iPhone 14 Pro Max kırık ekran sorunuyla gündemde. Apple tarafından Eylül ayının ilk haftasında tanıtılan ve dünden itibaren de başta Çin ve Amerika Birleşik Devletleri olmak üzere pek çok ülkede kullanıcılara teslim edilmeye başlanan iPhone 14 modelleri, en çok konuşulan konuların başında geliyor. Bir taraftan Çin’de ilk günden stokların tükendiği ve telefonların karaborsaya düştüğü haberleri gelirken, diğer bir taraftan ise Pro modellerinde bulunan Dynamic Island özelliğinin hayal kırıklığı yaratabileceği konuşuluyor.

iphone 14 pro 2

İşte her yönüyle olumlu olumsuz eleştirilere muhatap olan iPhone 14 serisi hakkında son iddia ise muhtemelen içlerinde en can sıkıcısı olabilir. iPhone 14 Pro Max modeli hakkında ortaya atılan iddialara göre, bu telefonu satın alan birçok kullanıcı, cihazı kutudan çıkarttığında kırılmış bir ön camla karşılaştı.

iphone 14 pro

iPhone 14 Pro Max kırık ekran sorunuyla gündemde

Reddit’de bu tarz başlık açan birçok kullanıcının olması haberin doğru olabileceğini düşündürürken, kırık camların ekseriyetle Dynamic Island bölgesinde olduğu görüldü. Ancak yine de bu tür haberlere itibar etmek için çok erken.

iPhone 14 hayal kırıklığı

İlgili görseller fake olabileceği gibi, tamamen kullanıcı hatasından kaynaklanan sebeplerden dolayı da bu tarz durumlar meydana gelmiş olabilir. Ancak yine de eğer kendinize iPhone14 Pro Max alıyorsanız, en azından ekran sağlamlığı kanıtlanana kadar güzel bir ekran koruyucuyla kullanmanız faydanıza olacaktır.

eufy Security Solocam L40 ile güvenliğiniz emin ellerde