iPhone 11 modelleri yoğun ilgi görüyor!

iPhone 11 modelleri

Apple’ın yeni nesil iPhone modelleri geçen yıla göre daha yüksek ilgi görüyor. Apple’ın yüzü bu yıl telefon satışları ile gülecek gibi görünüyor.

Apple, geçtiğimiz günlerde yeni nesil iPhone modelleri ile karşımıza çıkmıştı. iPhone 11, iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max modellerini tanıtan Apple, ne olduysa fiyat konusunda insaflı davranmayı tercih etti.

2018 yılında tepe modelin de LCD gibi çağdışı bir ekran teknolojisini kullanan Apple, iPhone 11 modelinde de LCD ekran kullandı.

Sözde fiyatı uygun tutmak için böylesine bir hamle yapan Apple, bu modeli 699 dolardan satışa sundu. iPhone XR’a göre 50 dolar daha ucuz olan iPhone 11, fiyatı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

iPhone 11 modelleri

iPhone 11 modelleri sevildi!

Apple’a yakınlığı ile bilinen Ming-Chi Kuo, Apple’ın iPhone 11 ile beklenenden çok daha fazla ilgi gördüğünü açıkladı. iPhone 11 Pro/Pro Max modellerinde ise gece yeşili modelinin daha fazla satıldığını söyleyen Ming-Chi Kuo, satışların Apple’ı tatmin edeceğini söylüyor.

Yeni iPhone 11 Pro tanıtım videosu ana kameralara odaklanıyor

Bildiğiniz gibi fiyatı asla haketmeyen iPhone XS ve iPhone XR modelleri ile Apple’ın iPhone satışları 7 yılın ardından ilk defa düşmüştü. Cupertinolu teknoloji devi iPhone 11 ile bu kötü gidişata bir son verecek gibi görünüyor.


Yorumlar kapatıldı.