Netflix Hellbound fragmanı ortaya çıktı (macera dolu video)

Netflix, mobil oyunları tüm Android abonelerine sunmaya başladı

Netflix Hellbound fragmanı yayınlandı. Dizinin dünyanın en popüler Netflix dizilerinden bir tanesi olması bekleniyor. İşte konu ile alakalı merak edilen bütün detaylar.

Büyük bir heyecan yaratması beklenen Netflix Hellbound fragmanı büyük bir başarının geleceğini gösteriyor. Özellikle son dönemlerde Güney Koreli yapımların ön plana çıktığı görülüyor. Squid Game olarak bilinen bir dizinin tarihi rekorlara imza atması Netflix platformunu harekete geçirmişti.

Küresel çapta böylesine bir başarı kazanan bu Netflix dizisi başka yapımlara örnek oldu. Yeon Sang-ho’nun yönetmen olarak yer aldığı bu dizi doğaüstü yaratıklarla mücadele ekseninde ilerliyor. İnsanları cehenneme çeken bazı yaratıklar dizinin ana konusunu oluşturuyor.

Netflix Hellbound fragmanı heyecanı zirveye çıkardı

Netflix tarafından yayınlanan dizinin fragmanına bakıldığında oldukça heyecanlı bir yapım ortaya çıkarıldığı görülüyor. Güney Koreli dizilerin böylesine popülerleşmesi açıkçası pek beklenmiyordu. Şimdi ise birçok kişi Güney Kore dizilerine merak salmaya başladı.

 

Jin Kyung-hoon isimli bir dedektif, gazeteci Bae-Young jae ve avukat Min Hey-jin doğaüstü yaratıkları bu dizide araştıracak. Fragmana bakıldığında yaratıklar ile insanlar arasında çok ciddi bir mücadelenin olduğu görülüyor. Ayrıca dizi, izleyicileri büyük ölçüde heyecanlandıracak diyebiliriz. Netflix Hellbound fragmanı ise bunun en büyük kanıtı.

Netflix, iOS oyunlarını App Store üzerinden kullanıma sunacak

Squid Game isimli dizide insanların kendi arasında yaptıkları para için mücadele oyunları konu alınmıştı. Son derece orijinal bir içeriğe sahip olan bu dizi yeni Güney Kore dizilerinin piyasaya sunulmasını sağladı. Hellbound bunlar arasında en fazla ön plana çıkanı diyebiliriz. Bu dizinin fragmanını izledikten sonra fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.