iPhone 7, iPhone 6 İle Neredeyse Aynı Görünüyor

iphone 7 nasil olacak

iPhone 7’nin sızdırılan yeni görüntüleri, telefonun iPhone 6 ile hemen hemen aynı görüneceğini ortaya çıkardı. En önemli değişiklik kamerada.

Eylül ayında tanıtılması beklenen iPhone 7’den beklentiler oldukça yüksek. Kullanıcıları sürekli yeni özelliklerle şaşırtan Apple’ın yeni amiral gemisinde de birçok yenilik sunması bekleniyordu. Ancak telefonun ortaya çıkan yeni görüntüleri iPhone 7’nin iPhone 6’dan çok da farklı olmayacağını gösterdi. En azından tasarım söz konusu olduğunda iki telefon neredeyse birbirinin aynısı.

Fransa çıkışlı internet sitesi NWE paylaşılan yeni görüntüler, iPhone 7’nin kasasının açık bir şekilde görülmesini sağladı. Telefonun iPhone 6 ile olan benzerliği de bu görüntüler sayesinde anlaşıldı. NWE, bu görüntülerde resmedilen telefonun 4.7 inçlik versiyon olduğunu belirtiyor. İki telefon arasındaki en büyük fark, yeni modelde kameranın daha büyük olması gibi görünüyor.

Ayrıca bu resimlerle birlikte yeni iPhone’da çift kamera teknlojisinin kullanılacağı yönündeki iddiaların asılsız olduğu ortaya çıkmış oldu. Tabii Apple, 4.7 inçlik modelde kullanılmayan bu teknolojiyi Plus versiyonu için de saklıyor olabilir.

iphone-7

Acer Liquid M330 Satışa Sunuldu