iPhone 8’in Yeni Görüntüleri Sızdırıldı

iphone 8 2

Eylül ayında resmen tanıtılacak olan iPhone 8’in yeni görselleri sızdırıldı. Bu görseller telefonun özellikleri ile ilgili önemli bir detayı ortaya çıkardı.

Bildiğiniz gibi Apple’ın yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını eylül ayında resmen tanıtması bekleniyor. Merakla beklenen bu etkinlik hızla yaklaşırken, telefonlar hakkında yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor. Son olarak iPhone 8’in tasarımını gösteren yeni çizimler internete sızdırıldı. Bu çizimler telefonun tasarımı ve özellikleri hakkında önemli ipuçları barındırıyor.

Apple telefonları için kılıf tasarlayan Nodus’tan yeni kılıfların çizimlerini alan Forbes, bu çizimlerden yola çıkarak telefonun üç boyutlu görüntülerini oluşturdu. Bu görüntülere bakılırsa iPhone 8’in güç tuşu normalden daha büyük olacak. Bu da Apple’ın yeni telefonunda parmak izi sensörünü güç tuşuna taşıyabileceği şeklinde yorumlandı.

Hatırlayacağınız gibi daha önce gelen haberlerde Apple’ın TouchID’yi konumlandırmakta sıkıntı çektiği söyleniyordu. Anlaşılan Apple çareyi bu sensörü güç tuşuna taşımakta bulmuş.

iPhone 8 (1)

Meizu Pro 7 Plus İlk Kez Görüldü