iPhone 14 için yeni iddialar ortaya atıldı

Apple, çocuk istismalarıyla savaşmak için iPhone cihazları denetleyecek

Apple iPhone 13 serisi daha geçen ay piyasaya sürüldü, ancak iPhone 14 ile ilgili raporlar ve söylentiler şimdiden ortalıkta dolaşmaya başladı .

iPhone 14 için yeni iddialar ortaya atıldı. Geçen ay, yeni nesil iPhone’ların ekranın üst kısmındaki çentiği bir delik ile takas ettiğine dair bir rapor görmüştük. Şimdi ise yakın tarihli başka bir rapor, bazı iPhone 14 modellerinin 2 TB depolama seçeneği ile piyasaya sunulacağı söyleniyor.

1 TB depolama seçeneği, iPhone 12 Pro telefonlarda görülen 512 GB depolama alanının iki katı olan iPhone 13 Pro modellerinde ilk kez tanıtılmıştı. Apple iPhone 14 serisinin bu yılki iPhone 13 serisinde mevcut olan maksimum depolama alanını iki katına çıkaracağını iddia ediyor. Ancak, depolama güncellemesinin yalnızca iPhone 14 Pro modelleriyle sınırlı olması muhtemel.

iPhone 14 ile ilgili bir iddia daha sızdırıldı

Bu yıl yinelenen güncellemeden sonra, iPhone’ların yenilenen tasarım ve boyut seçenekleriyle bir sonraki serilerinde büyük değişiklikler görmesi bekleniyor. Apple’ın olağan güncelleme takvimine göre, iPhone 14’ün Eylül 2022’de piyasaya sürülmesi bekleniyor.

iPhone 14 'tam bir yeniden tasarım' ile gelecek

iPhone 14 ve iPhone 14 Max, şu anda iPhone 13‘te sunulan 512 GB’ın iki katı olan 1 TB’a kadar depolama alanına sahip olabilir. Bir akıllı telefondaki 2 TB depolama alanı fazla gibi görünse de, yaklaşan iPhone’un kamera özellikleri ek depolama alanı gerektirebilir. Mevcut iPhone 13 Pro serisi, 256 GB ve üzeri modellerde yalnızca 30 fps’de 4K ProRes çekim yapmanıza olanak tanır.

128 GB iPhone 13 Pro modelleri, 30 fps’de 1080p ProRes çekimleriyle sınırlıdır. Ancak, bu söylentinin bizi ne kadar erken bulduğu göz önüne alındığında, bunun gerçeğe dönüşmeyebileceğine dair bir sorumluluk reddi beyan edilmelidir. iPhone 14 ile ilgili sızdırılan bilgiler her geçen gün diğer serilerle ciddi farkların olacağına işaret etse de henüz kesin bir şey söylemek doğru olmayacak. Bu nedenle yapılan açıklama ve raporları bizde merakla bekliyoruz. Bakalım yeni nesil iPhone’lar daha farklı nasıl yeniliklerle karşımıza çıkacak.

Apple Gaming, Sony, Nintendo, Microsoft toplamından daha fazla para kazanıyor