iPhone 6s pembe renk seçeneği ile gelecek!

iphone 6s pembe renk 1

Yeni iPhone modellerinin lansman tarihi yaklaşırken, söylentilerin ardı arkası kesilmiyor. Aylar öncesinde bir söylenti olarak ortaya çıkan iPhone’lar için pembe renk seçeneği iddiası gerçek gibi duruyor. Basına sızan yeni fotoğraflarla pembe iPhone 6s modeli haberimizde.

iphone-6s-pembe-renk-2

Eylül ayı yaklaşıyor. Teknoloji dünyası için IFA ve Apple lansmanlarıyla oldukça yoğun bir ay olan Eylül’de yeni iPhone’un lansmanı yapılacak. iPhone 6s olarak adlandırılacak olan modelde hangi özelliklerin olacağı konusunda az çok bilgi sahibiyiz. Ancak ortaya çıkan yeni bir fotoğrafla bilgilerimiz adeta tazelendi diyebiliriz. Bu bilgiye geçmeden önce iPhone 6s modelinde Force Touch özelliğinin olacağını ve 2 GB RAM ile geleceğini tekrar hatırlatalım. Yeni nesil Macbook’larda ve Apple Watch’ta gördüğümüz Force Touch özelliği, iPhone 6s modelinde de kendine yer bulacak. Şimdi gelelim yeni bilgiye.

iphone-6s-pembe-renk-1

iPhone 6s’in tasarımında bir yenilik beklenmiyor. Apple’ın bu durumu lehine çevireceğine dair bazı iddialar var. iPhone 5s modeliyle siyah ve beyaz renk seçeneklerine altın sarısı seçeneğini ekleyen Apple’ın bu hareketi oldukça beğenilmiş, insanlar altın sarısı iPhone’u bulmak için mağaza mağaza gezmişti. Şimdi ise yeni bir renk seçeneği iddiası mevcut. Oldukça uzun bir süre önce benzer fotoğraflar ortaya çıkmış, iPhone 6s’te pembe renk seçeneği olacağı söylenmişti. Ancak şimdi direkt olarak iPhone 6s’in kutusu olduğu iddia edilen kutuların fotoğrafı ortaya çıktı. Haber içerisinde fotoğrafları görüyorsunuz. Büyük ihtimalle Eylül ayında duyurulacak olan iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinde pembe renk seçeneğini göreceğiz.

Apple Music’ten üzücü anket sonucu