iPhone 15 serisinin tanıtım tarihi netlik kazanıyor

iPhone 15 Pro

Paylaşılan son bilgiler, heyecanla beklenen iPhone 15 serisinin Apple tarafından ne zaman duyurulacağının büyük ölçüde netlik kazanmasını sağladı.

Amerikalı teknoloji devi Apple, her yıl olduğu gibi bu yıl da sonbahar aylarında yeni iPhone modellerini kullanıcılarla buluşturacak. Bildiğiniz gibi Apple yeni iPhoneları görücüye çıkardığı etkinliği genelde eylül ayında düzenliyor ama bu etkinliğin günü yıldan yıla farklılık gösterebiliyor. Bu yüzden heyecanla beklenen iPhone 15 serisinin ne zaman tanıtılacağı da şimdilik tam olarak bilinmiyor. Ancak gelen son bilgiler sayesinde bu detay büyük ölçüde netlik kazanmış durumda.

Apple ile ilgili haberler söz konusu olduğunda en güvenilir kaynaklardan biri olan 9to5Mac tarafından paylaşılan bilgilere göre Apple, iPhone 15 serisini 13 Eylül’de duyuracak. Eğer bu bilgi doğru çıkarsa Apple, yeni iPhone’u geçtiğimiz yıldan altın gün daha geç tanıtmış olacak.

iphone 15 pro max

Apple henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapmamış olsa da 9to5Mac bu bilgiyi konu hakkında bilgi sahibi olan şirkete yakın kaynaklara dayandırıyor. Öte yandan ABD’nin başlıca telefon dağıtımcılarının ve satıcılarının çalışanlarından 13 Eylül’de izin kullanmamalarını istemeleri de bu tarihte önemli bir lansmanın gerçekleşeceğine dair bilgi aldıkları şeklinde yorumlanıyor. Elbette bu telefon dağıtımcıları çıkışı o güne denk gelecek başka bir telefon için de hazırlık yapıyor olabilir ama bu iki bilgi üst üste koyulduğunda iPhone 15 serisinin 13 Eylül’de tanıtılma ihtimali epey yükseliyor.

iPhone 15 serisine dair son dönemde gelen haberler, yeni iPhone modellerinin daha ince çerçeveli bir tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Ayrıca Pro modellerinde titanyum bir ekran çerçevesi olacağı söyleniyor.

Hogwarts Legacy, Diablo 4’e geçilmedi