iPhone 6’nın Tanıtımı Canlı Yayınlanacak

iPhone 6nın Tanıtımı Canlı Yayınlanacak

iPhone 6 ve diğer yeni ürünlerini 9 Eylül’de düzenleyeceği basın toplantısıyla resmi olarak tanıtması beklenen Apple, bu etkinliği canlı olarak yayınlayacak

Merakla beklenen yeni iPhone üzerinde çalıştığı bir süredir konuşulan Amerikalı teknoloji devi Apple, haftalardır teknoloji dünyasının gündeminden düşmeyen amiral gemisi akıllı telefonunu çok yakında görücüye çıkarmaya hazırlanıyor. iPhone 6‘yı bu yıl içerisinde piyasaya sürmesi beklenen Apple’ın 9 Eylül’de düzenleyeceği bir basın toplantısı için geçtiğimiz günlerde davetiyeleri göndermesi, yeni iPhone’un bu tarihte resmi olarak tanıtılacağını gösterdi.

Apple_etkinlik

Apple tarafından 9 Eylül’de düzenlenecek olan bu basın toplantısına sadece basın mensupları ve firma yöneticileri katılacak olsa da, uzun süredir merakla beklenen iPhone 6‘nın tanıtımını görmek isteyen kullanıcılar bu etkinliği Apple cihazlarından canlı olarak izleyebilecekler. Kullanıcıların etkinliği takip edebilecekleri platformlar arasında Apple TV’nin yanı sıra Mac ve iOS işletim sistemli cihazlar yer alıyor.

iPhone 6‘nın 4.7 ve 5.5 inçlik iki versiyonunun da resmi olarak tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan bu basın toplantısı sırasında, Apple‘ın giyilebilir cihazlar alanındaki ilk ürün olan iWatch ve yeni iPad Air’in de tanıtılabileceği söyleniyor.

Sony Xperia E3 Resmi Olarak Tanıtıldı