iPhone 12 Pro alanlar ilk deneyimlerini paylaştı: “iPhone çöp ya!” diyenler buraya

iPhone 12 Pro ekran

Son günlerin en çok tartışma konusu olan iPhone 12 Pro alanlar, ilk değerlendirmelerini yapmaya başladı. Hadi gelin biraz da onlara kulak kabartalım.

Avustralya ve Yeni Zelanda gibi ülkelerde yaşayanlar, iPhone 12 Pro alanlar içerisine girmeyi başardı. Özellikle de son dönemlerde Apple akıllı telefonları büyük ses getiriyor. Bu şirketin ürettiği cihazlara “iPhone çöp ya” diyerek karşılık verenler bu sefer daha az olacak gibi görünüyor. Birçok iPhone kullanıcısı, cihazı fazlasıyla beğendi.

iPhone 12 Pro ilk deneyimler nasıldı?

Apple lansmanında tanıtılan ve en çok merak edilen ürün olarak bilinen iPhone 12 Pro modeli, sonunda kullanıcılara ulaştı. Onların yorumlarına bakacak olursak, cihazlarda tercih edilen pasifik mavinin fazlasıyla dikkat çektiği ifade ediliyor. Yani kullanıcılar, renk bakımından bu ürünü beğendi.

iPhone 12 Pro alanlar

 

Apple şirketinin akıllı telefonları için tasarladığı iOS 14 ile veri aktarımı son derece kolay. Ayrıca 5G noktasında da ciddi bir performans sergilendiğini de belirttiler. Ayrıca bu cihaz iPhone 11 Pro Max ile kıyaslandığında son derece hafif. Hatırlayacağınız üzere bir önceki modeller bu nedenden dolayı yoğun eleştiri almıştı. Kullanıcıların twitter üzerinden yaptığı değerlendirmede, ekranın çok daha sıcak bir renge sahip olduğu ifade edildi.

Cihazın Face ID özelliğinin de son derece hızlı olduğu ifade edildi. MagSafe’in mıknatısı ile ilgili de önemli açıklamalar yapıldı. Fakat küçük bir eleştirinin de olduğunu söylemek gerekiyor. MagSafe kolay bir şekilde bağlanamıyor ve bir miktar kuvvete ihtiyaç duyuyor. Sizce bu yeni cihaz kullanıcıları tatmin edebilecek mi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.