Caviar’dan 175 bin TL’lik iPhone 11 Pro!

maxresdefault 12

Lüks tutkunlarının yakından bildiği Caviar, şimdi de 175 bin TL’lik iPhone 11 Pro modeli ile karşımıza çıktı. Caviar, kamera çıkıntısını da gizliyor!

Popüler akıllı telefonları altın ve elmaslar ile süsleyip ev parasına satışa sunan Caviar, şimdi de Apple’ın yeni göz bebeği iPhone 11 Pro‘ya el attı. 3 farklı model ile karşımıza çıkan Caviar, yeni tasarımı ile telefonun kamera çıkıntısını da gizliyor. Peki, bu üç modelin fiyatları neler?

Star Wars yönetmeni iPhone 11 Pro ile kısa film çekiyor!

Caviar’ın Victory Titanium olarak isimlendirdiği 64 GB model 4.290 dolardan satışa sunulmuş durumda. Diğer model olan timsah derisi ve altın ile kaplanan 64 GB’lık sürüm ise 12.000 dolardan satılıyor.

En tepe model elmas ve altınlar ile süslü olan model ise 30.000 dolardan yani yaklaşım 175 bin TL‘den satışa sunulmuş durumda.

iPhone 11 Pro

Caviar bu fiyatı verenler için bir de güzellik yapıyor. Bildiğiniz gibi telefonun kamera modülünde doğal olarak bir çıkıntı yer alıyor. Caviar bu çıkıntıyı ev almak yerine telefon alanlar için yok ediyor. Lüks tutkunlarının rüyalarını süsleyecek olan bu modellere buradan sahip olabilirsiniz.