The Batman filmi çekimlerinde sona yaklaşıldı!

yeni batman filmi

Robert Pattinson’un Batman karakteriyle karşımıza çıkacağı filmde çekimler bitmek üzere. İşte The Batman filmi ile ilgili son detaylar.

Bilindiği üzere The Batman’in çekimleri bir süredir devam ediyor. Hatta bir ara filmin başrol oyuncusu Robert Pattinson koronavirüse yakalanınca filmin çekimleri durdurulmak zorunda kalmıştı. Fakat Pattinson hızlı bir şekilde iyileşince filmin çekimleri de kaldığı yerden devam etti.

Daha çekimlerin bile yalnızca 3’te 1’i tamamlanmışken, The Batman için ilk fragman yayınlanmıştı. Genel görüş fragmanın heyecan uyandırıcı olduğu yönündeydi.

The Batman filmi için geri sayım başladı

Her ne kadar filmin vizyona girmesine daha uzun bir süre olsa da çekimlerin bitmek üzere olduğu açıklandı. Warner Bros. Yeni Batman filminin çekimlerini 2021’in Şubat ayında bitirmeyi planlıyor. Aslında The Batman için planlanan ilk vizyon tarihi 2021’di. Fakat malum koronavirüs sürecinden ötürü Warner Bros tüm filmlerini 1 yıl ertelemişti.

the batman filmi

İşin kötü yanı ise Warner Bros.’un dünya normale dönene kadar tüm filmlerini ertlemeye devam edecek olması. Malum şartlarda dünyanın kısa süre içerisinde normale dönmeyeceği de gün gibi ortada.

Dip not olarak belirtelim. The Batman filminin kadrosunda Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone) gibi isimler yer alıyor.

Warner Bros. The Batman filmi 4 Mart 2022’de vizyona gireceğini açıkladı. Tabi ki bu tarihin bir kez daha ertelenme ihtimali bulunuyor.

iPhone 12 ekranını kıranlar yandı