Galaxy Note 10 Lite ve Xiaomi Mi Note 10 kamera karşılaştırması

Galaxy Note 10 Lite

#İŞBİRLİĞİ

Samsung’un kısa süre önce satışa sunduğu Galaxy Note 10 Lite modeli ile Xiaomi Mi Note 10 modeli karşı karşıya. Peki hangisi daha iyi fotoğraf çekiyor? İşte bu sorunun yanıtı.

Son dönemde akıllı telefon üreticilerinin en çok önem verdiği kriterlerden birisi de kamera kurulumları diyebiliriz. Özellikle akıllı telefon modellerindeki kamera sayısının artması, bu sahadaki rekabeti de kızıştırdı.

Hali hazırda Huawei, Samsung ve Apple gibi isimler zaten kamera üzerine önemli Ar-Ge çalışmaları yapıyordu. Lakin müşterilerin kamera kriterine önem vermesi, hali hazırda pazarda faaliyet gösteren diğer üreticileri de kamera tarafında yatırımlar yapmaya yöneltti.

Zaten son zamanlarda akıllı telefonlar için yayınlanan reklamların büyük bir çoğunluğunun da kamera odaklı olduğu dikkatinizden kaçmamıştır.

Peki her telefon reklamlarda iddia edildiği gibi muazzam fotoğraflar çekebiliyor mu? Elbette hayır. Dolayısıyla reklamlara aldanıp kamera kalitesinden emin olmak pek de doğru bir tercih değil. Hangi telefonun kamerasının ne denli iyi olduğunu kamera karşılaştırmaları sayesinde anlamak mümkün.

Bu yazımızda Samsung’un kısa süre önce satışa sunduğu Galaxy Note 10 Lite modeli ile Xiaomi’nin popüler telefonu Mi Note 10 modelini karşı karşıya getireceğiz. İki telefonla aynı açı ve aynı ışıktan çekilmiş fotoğrafları yanyana koyarak hangi modelin daha iyi fotoğraf çektiğini anlamaya çalışacağız.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri iki model ile çekilmiş fotoğraflarla başbaşa bırakalım.

iPhone 12 detayları için tıklayın

Note 10 Lite ve Mi Note 10 kamera karşılaştırması

Note 10 Lite vs Mi Note 10

samsung vs xiaomi 1