Huawei P30 Pro ve Galaxy S10+ kamera karşılaştırması

p30 pro vs galaxy s10

#İŞBİRLİĞİ

Huawei’nin kısa süre önce tanıttığı yeni amiral gemisi modeli P30 Pro kamerasıyla ne derece iddialı? İşte Huawei P30 Pro ve Galaxy S10+ kamera karşılaştırması.

Teknoloji gündemini az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere Huawei yeni amiral gemisi modeli P30 Pro’yu geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir etkinlikle tanıtmıştı. Çinli üretici yeni amiral gemisi modelini tanıtırken, kamera performansına özellikle dikkat çekti

Arka tarafında 4 ana kamera barındıran Huawei P30 Pro, yüksek ISO değeri sayesinde düşük ışıkta muazzam fotoğraflar çekebiliyor. En azından etkinlik esnasında bize gösterilen şey tam olarak buydu. S10+ ve iPhone XS Max ile çekilen fotoğraflarda hiç birşey belli olmazken, P30 Pro ile çekilen fotoğraflar ise sanki ışıkta çekilmiş gibi net ve aydınlıktı. Peki P30 Pro kamerası gerçekten de bu kadar yetenekli mi?

P30 Pro ve Galaxy S10+ karşılaştırması için tıklayın

Bu yazımızda Huawei P30 Pro ve Galaxy S10+ kameralarını karşı karşıya getireceğiz. Hatırlanacağı üzere Huawei de etkinlikte sık sık bu iki modeli kamera tarafından karşı karşıya getirmişti. Dolayısıyla bizim göstereceğimiz fotoğraflarla P30 Pro’nun düşük ışıkta kamera tarafında ne kadar başarılı olduğunu da görmüş olacaksınızı.

Huawei P30 Pro ve Galaxy S10+ kamera karşılaştırması için hazırladığımız fotoğraflara geçmeden önce ufak bir açıklamada bulunalım. Mevcut fotoğrafların hepsi aynı ışıkta ve aynı açıyla çekilmiştir. Ayrıca çekilen fotoğraflarda herhangi bir yardımcı yazılım ya da ekipman kullanılmamıştır.

Şimdi lafı daha fazla uzatmadan sizleri Huawei P30 Pro ve Galaxy S10+ kamera karşılaştırması fotoğrafları ile başbaşa bırakalım.

Huawei P30 Pro vs Galaxy S10+ hangisinin kamerası daha iyi?

p30 pro vs s10
p30 pro vs s10 1