Intel Giyilebilir Cihazlar İçin Fossil’le Çalışacak

Intel Giyilebilir Cihazlar İçin Fossille Çalışacak

Giyilebilir cihazlar alanına doğrudan dahil olmak yerine diğer firmaları desteklemeyi tercih eden Intel, şimdi de Fossil Group’la birlikte çalışacak.

Son dönemin en gözde teknoloji alanları arasında yer alan giyilebilir cihazlar, teknoloji dünyasının dev firmalarını cezbetmeye devam ediyor. Apple, Samsung, Sony ve LG Electronics gibi dev firmalar bu alana kendi geliştirdikleri ürünlerle doğrudan dahil olurken, bazı firmalar daha pasif bir yaklaşım izliyor. Giyilebilir cihazlar alanına doğrudan dahil olmayan bu firmaların başında, Amerikalı işlemci üreticisi Intel geliyor.

fossil

Birçok firmanın yaptığı gibi kendi akıllı cihazını üretmek yerine bu tür cihazlar üreten çeşitli firmalarla ortaklık yapmayı ve bu firmalara gerekli donanımları sağlamayı tercih eden Intel, bu stratejisi dahilinde önemli bir adım attı. Firmanın giyilebilir cihazlar alanındaki çalışmaları hakkında konuşan Intel CEO’su Brian Krzanich, akıllı saatler ve benzer aksesuarlar geliştiren Fossil Group’la beraber çalışacaklarını duyurdu. Intel gibi önemli bir firmadan gelen bu desteğin Fossil Group‘u giyilebilir cihazlar alanında önemli bir oyuncu haline getirmesi bekleniyor.

LG G Watch R Çıkış Tarihi Belli Oldu