Acer Giyilebilir Cihazlar Alanına İlk Adımı Atıyor

Acer Giyilebilir Cihazlar Alanına İlk Adımı Atıyor

Acer giyilebilir cihazlar alanına ilk adımını önümüzdeki aylarda piyasaya süreceği Liquid Leap adlı yeni akıllı bilekliğiyle atacak.

Son dönemde teknoloji dünyasının en hızlı gelişen alanı haline gelen giyilebilir cihazlar, önemli teknoloji firmalarını bir bir cezbetmeyi başarıyor. Şu ana kadar Samsung ve Sony’nin ciddi anlamda varlık gösterdiği alana yakın zamanda Apple, HTC, Motorola ve LG gibi önemli firmalarından da dahil olması bekleniyordu. Bir diğer önemli teknoloji firması olan Acer giyilebilir cihazlar konusunda şu ana kadar sessiz kalmış olsa da, bu durumun çok yakında değimesi bekleniyor.

Acer_giyilebilir_cihazlar

Son dönemde giyilebilir cihazlar alanına yönelen HTC, Motorola ve LG gibi dev firmalar tercihlerinin akıllı saatlerden yana kullanmış olsalar da, Acer giyilebilir cihazlar alanına Galaxy Gear Fit benzeri akıllı bilekliğiyle ilk adımı atacak gibi görünüyor. Acer’in Liquid Leap adıyla piyasaya süreceği söylenen bu yeni akıllı bikelik, yürünen mesafeyi kaydetme ve yakılan kaloriyi hesaplama gibi temel akıllı bileklik özelliklerine sahip olacağı belirtiliyor. Özelliklerinden tam anlamıyla faydalanılabilmesi için bir akıllı telefonla bağlanması gerektiği söylenen Liquid Leap’in sadece Acer akıllı telefonlarla değil, diğer markaların ürünleriyle de eşleşebileceği belirtiliyor.

Windows Phone Yükselişini Sürdürüyor