Microsoft Akıllı Saat Hakkında Yeni Detaylar

Microsoft Akıllı Saat Hakkında Yeni Detaylar1

Teknoloji devi Microsoft’un giyilebilir cihazlar alanındaki ilk ürünü olması beklenen Microsoft akıllı saat hakkında yeni detaylar gün yüzüne çıktı.

Son dönemde teknoloji dünyasında hızla yükselişe geçen giyilebilir cihazlar alanı, teknoloji devlerinin ilgisini çekmeye devam ediyor. Önümüzdeki dönemde giyilebilir cihazlar alanına yönelecek firmalar arasında yer alan Microsoft‘un kendi akıllı saati üzerinde çalıştığı bir süredir biliniyordu. Ancak Microsoft akıllı saat hakkında ortaya çıkan yeni haberler gösteriyor ki, Microsoft giyilebilir cihazlar alanındaki bu ilk ürününü çok yakında resmi olarak tanıtabilir.

Microsoft_akıllı_saat

Şimdilik Surface Watch adıyla anılan Microsoft akıllı saat hakkında şu ana kadar ortaya çıkan haberlerde de belirtiği üzere, akıllı saatin Windows 8 tabanlı bir işletim sistemiyle çalışması bekleniyor. Buna rağmen sadece Windows Phone değil iOS ve Android işletim sistemli cihazlarla da uyumlu olması beklenen Surface Watch‘un varlığı henüz Microsoft tarafından kabul edilmiş değil. Ancak Microsoft‘un giyilebilir cihazlar alanına girme konusunda geç kalmak istemediği ve akıllı saatini çok yakında piyasaya süreceği belirtiliyor.

Çift Sim Kartlı HTC One M8 Gün Yüzüne Çıktı