Giyilebilir Cihazlar İçin Bükülebilir Ekran

Giyilebilir Cihazlar İçin Bükülebilir Ekran

Ürettiği bükülebilir ekranlarla tanınan PlasticLogic firması, giyilebilir cihazlar için geliştirdiği yeni bükülebilir AMOLED ekranı görücüye çıkardı.

Son dönemde teknoloji dünyasının en hızla gelişen alanlarının başında gelen giyilebilir cihazlar, teknoloji dünyasında faaliyet gösteren birçok firmanın dikkatini çekmeyi başardı. Apple, Samsung, LG ve Microsoft gibi firmalar kendi akıllı saatlerini ve bilekliklerini üretmek için yarışırken, diğer firmalar da bu cihazlar için hazırladıkları yazılım ve donanımlarla giyilebilir cihazlar pazarında yer edinenmeye çalışıyorlar.

PlasticLogic

Giyilebilir cihazlar pazarına girmek için ilk adımı atan firmalara katılan son isim, geliştirdiği bükülebilir ekranlarla tanınan PlasticLogic firması oldu. Bugüne kadar e-kitap okuyucuları için geliştirdikleri bükülebilir ekranlarla adını duyuran firma, bükülebilir ekrana sahip yeni akıllı saat prototipini görücüye çıkardı. PlasticLogic tarafından tanıtılan bu bükülebilir AMOLED ekranın, ileride üretilecek akıllı saat ve bilekliklerde kullanılması amaçlanıyor.

iPhone 4 iOS 8 İşletim Sistemine Geçmeyecek