WhatsApp 2 veya 3 Milyar Kullanıcıya Ulaşabilir

WhatsApp 2 veya 3 Milyar Kullanıcıya Ulaşabilir

Geçtiğimiz ay 600 milyon aktif kullanıcıya ulaşan WhatsApp hakkında konuşan Mark Zuckerberg, platformun 2 veya 3 milyar kullanıcıya ulaşabileceğini söyledi.

2009 yılında yayınlandığı günden beri yükselişini sürdüren WhatsApp, bu alandaki tüm rakiplerini geride bırakarak dünyanın bir numaralı mesajlaşma servisi olmayı başardı. Yakaladığı bu başarıyla teknoloji devlerinin ilgisini çekmeyi baraşan WhatsApp, nihayet bu yılın Şubat ayında sosyal medya devi Facebook tarafından 19 milyar dolara satın alındı.

WhatsAp

Dünyanın en popüler mesajlaşma servisini bünyesine katmayı başaran Facebook’un kurucusu ve yöneticisi Mark Zuckerberg, anlaşmanın tamamlanmasından sonra yaptığı açıklamada WhatsApp’ın 1 milyar kullanıcıya ulaşabileceğini belirtmişti. Ancak popüler mesajlaşma servisi Zuckerberg de dahil olmak üzere tüm teknoloji dünyasının beklentilerinin üzerine çıkacak gibi görünüyor.

Geçtiğimiz ay yapılan resmi açıklamayla 600 milyon aktif kullanıcısı olduğu açıklanan WhatsApp için 1 milyar artık pek de uzak görünmüyor. Mesajlaşma servisinin bu inanılmaz başarısı sonrası hedeflerini yeniden açıklayan Mark Zuckerberg yaptığı bir konuşma esnasında, WhatsApp ileride 2 veya 3 milyar kullanıcıya sahip olabileceğini söyledi.

Google 19 Milyon Dolar Ceza Ödeyecek