Instagram karanlık tema Android’e geliyor!

Selebritiler Instagram

Instagram karanlık tema iOS 13’ten sonra şimdi de Android 10 kullanıcılarının beğenisine sunulmaya hazırlanıyor. Peki bu özellik Android’e ne zaman gelecek?

Facebook’un bünyesinde yer alan Instagram, geçtiğimiz gün iOS 13 kullanıcıları için büyük bir sürpriz yapmış ve karanlık tema seçeneğini kullanıma sunmuştu. iOS 13’te sistem geneline göre karanlık veya aydınlık olan bu seçeneğin çok yakında Android kullanıcılarına da sunulacağı ortaya çıktı.

Şimdilik sadece Android 10 kullanıcılarına sunulacak olan bu özelliğin bir kaç gün içerisinde gelmesi bekleniyor. Android 10‘dan daha düşük Android sürümü kullananlar için bu özelliğin kullanıma sunulup sunulmayacağı henüz bilinmiyor.

Android 10 ve Android 10 Go alacak Nokia modelleri!

Instagram’ın son beta sürümü ile gelen bu özelliğin Eylül ayı bitmeden Play Store’da yayınlanacak olan güncelleme ile nihai sürüme kavuşacağını düşünüyoruz. Bakalım Facebook’un bünyesinde yer alan Instagram bu özelliği ne zaman Android kullanıcıları ile buluşturacak?

Instagram karanlık tema

Eğer Android 10 kullanıyorsanız; Instagram 116.0.0.0.23 alpha sürümünü buradan indirerek karanlık modu şimdiden kullanmaya başlayabilirsiniz. Ancak belirttiğimiz gibi karanlık tema maalesef ki Android 10’un altındaki sürümler ile çalışmıyor.