WhatsApp Beta 2.19.139 karanlık tema ile geldi!

WhatsApp

Android için WhatsApp Beta 2.19.139 sürümü karanlık tema seçeneği ile geldi. Bu opsiyon çok yakında hem iOS hem de Android’e resmi olarak gelecek.

Facebook’un bünyesinde yer alan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp, dönem dönem yeni özellikler ile güncelleniyor. WhatsApp bugün de Android için yayınlanan beta sürümü ile karanlık tema seçeneğine kavuştu. Aslında bu seçenek geçen sunulmuş ancak apar topar kaldırılmıştı.

WhatsApp Beta 2.19.139 karanlık tema ile geldi!

WhatsApp’ın yeni beta sürümü ile karanlık tema seçeneği yeniden uygulamaya eklendi. Şimdilik beta aşamasında olan bu yenilik yaz aylarında hem iOS hem de Android’e resmi olarak gelecek.

Özellikle AMOLED ekranlarda batarya tasarrufu sağlayacak olan bu karanlık tema seçeneğini popüler uygulamalarda sıkça görmeye başladık.

Türkiye Facebook’a para cezası kesti

Telefon kullanımının artması ve özellikle de gece saatlerine yayılması, göz sağlığı açısından tehlike oluşturuyor. Geliştiriciler de karanlık tema seçeneğini sunarak göz sağlığını bir nebze de olsa korumak istiyor. Bakalım ilerleyen günlerde başka hangi uygulamalar karanlık tema opsiyonunu ekleyecek?

WhatsApp Beta 2.19.139