Injustice 2 için yeni tanıtım videosu!

injustice 2 1

2017’nin en çok beklenen yapımlarından biri olan Injustice 2 için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. İşte yeni yayınlanan video!

2013 yılında satışa sunulan Injustice: Gods Among Us’ın devamı olan Injustice 2 için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Yeni yayınlanan videoda Firestorm’u görüyoruz. Firestorm bu kısa videoda Green Arrow, Green Lantern ve Cat Woman’a meydan okuyor.

Dilerseniz bu videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

NetherRealm Studios tarafından geliştirilen Injustice 2, aynı serinin ilk oyunun olduğu gibi son derece sağlam bir hikaye kurgusuna dayandırılacak. Şu ana kadar yayınlanan fragmanlardan birşeyler çıkartmak oldukça güç. Fakat genel kanı yine farklı evrenlerdeki süper kahramanlar arasında patlak veren bir savaşa tanıklık edeceğimi yönünde.

Bu arada videoda boy gösteren Firestorm’dan da biraz bahsedelim. Her ne kadar DC evrenin bir Batman, Superman ya da Flash kadar popüler olmasa da Firestorm’un da kendine has bir hayran kitlesi bulunuyor. Hali hazırda devam etmekte olan DC’s Legends of Tomorrow dizisinde de boy gösteren Firestorm, zamanda yolculuk yapıp Rip Hunter’a eşlik ediyor.

Tabi ki Firestorm’un Injustice 2’de nasıl bir misyonu olduğu da büyük merak konusu. Malumunuz, ilk oyunda Firestorm yoktu. Ayrıca bu Injustice 2’deki hikayeye yön vermesi beklenen Super Girl’de ilk oyunda bulunmuyordu.

Dip not olarak belirtelim. Injustice 2, 16 Mayıs’ta PlayStation 4 ve Xbox One için satışa sunulacak.