Injustice 2’de Brainiac böyle görünecek

Injustice 2

Önümüzdeki günlerde raflardaki yerini alacak olan Injustice 2 için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Oyun severlerin merakla beklediği yapımlardan biri olan Injustice 2’nin çıkışına artık sayılı günler kaldı. PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanacak olan Injustice 2 için geçtiğimiz gün yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Warner Bros.’un bir süre önce bölümler halinde yayınlamaya başladığı Shattered Alliances isimli serinin 5. videosu, Superman’in en büyük düşmanlarından biri olan Brainiac’ın oyunda nasıl bir görünüme sahip olacağını bizlere gösteriyor.

Brainiac’ı daha önce duymamış olanlar için ufak bir anımsatmada bulunalım. DC evreninin en güçlü kötülerinden biri olan Brainiac, uğradığı dünyalardaki bazı yerleşim bölgelerini ufaltıp bir şişenin içerisine hapsedebiliyor. Kendisini bir gezegen koleksiyoncusu olarak tanıtan Brainiac, zamanında Superman’in gezegeni Kripton’tan da Kandor isimli bir gezegeni koleksiyonuna katmıştı. Fakat Kripton’un hali hazırda patlamak üzere olduğunu fark eden Brainiac, bu gezegeni yok etmeden yoluna devam etmişti.

Brainiac’ın başrolde olduğu yeni Injustice 2 videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Öyle görünüyor ki Brainiac’ın Injustice 2’deki yeni hedefi Dünya gezegeni. Bakalım kahramanlarımız bu kötülüğü durdurmayı başarabilecek mi?

16 Mayıs’ta PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanacak olan Injustice 2, şimdilik PC için çıkmayacak. Warner Bros. cephesinden bu konu hakkında net bir açıklama gelmiş olmasa da, Injustice 2’nin yakın bir gelecekte PC için çıkması beklenmiyor.