Injustice 2 için yeni tanıtım videosu yayınlandı

injustice 2 1

NetherRealm tarafından geliştirilen Injustice 2 için yeni bir tanıtım videosu yayınladı. İşte yayınlanan video ve oyun hakkındaki detaylar.

NetherRealm tarafından geliştirilen aksiyon temalı dövüş oyunu Injustice 2 için yeni bir video yayınlandı. Yayınlanan video ile birlikte oyunda boy göstermesi kesinleşen karakterler listesine bir yenisi daha eklendi.

Injustice 2 için yayınlanan yeni tanıtım videosuyla DC evreninin seksi karakterlerinden Cheetah’ta oyuna dahil oldu. Tabii Cheetah’ın Injustice 2’de nasıl bir rol üstleneceği henüz kesinleşmiş değil.

Dilerseniz Cheetah’ın başrode olduğu yeni tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Videoda Cheetah’a Deadshot, Robin ve Wonderwoman eşlik ediyor. Oyunun dinamiklerinin ilk oyunun izinden gittiği de açıkça belli oluyor.

Injustice’in ilk oyunu 2013 yılında yayınlanmıştı. Dövüş oyunlarının tek düze bir ilerleyişe sahip olmadığının en büyük ispatlarından biri olan Injustice son derece başarılı bir yapımdı. Hikaye odaklı yapısıyla dövüş oyunu sevmeyenlerin bile hoşuna giden Injustice, multiplatform olarak yayınlanmıştı.

Injustice o kadar sağlam bir hikayeye sahipti ki, oyunun ardından aynı isimle bir çizgi roman dizisi yayınlanmaya başladı.

Önümüzdeki Mayıs ayında PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanacak olan Injustice 2’nin de son derece sağlam bir senaryoya sahip olması bekleniyor.

Oyun için yayınlanan tanıtım videolarından hareketle Supergirl, Superman, Flash ve Batman gibi karakterlerin yine ön planda olduğunu söyleyebiliriz.