Injustice 2 için Flash tanıtım videosu yayınlandı

The Flash Wallpaper Art 1024x768

DC evrenin toplandığı dövüş oyunu Injustice 2 için Flash tanıtım videosu yayınlandı. İşte tanıtım videosu, çıkış tarihi ve oynanabilir karakter listesi.

Çıkmasına az bir süre kalan dövüş oyunu Injustice 2, tanıtım videolarına doymuyor. Yapım için neredeyse haftada bir yeni video geliyor. Son olarak Injustice 2 için Flash tanıtım videosu yayınlandı.

Videoda Flash’ın dövüş yetenekleri gösteriliyor. Özellikle Gorilla Grodd‘u fena pataklayan Flash’ın komboları ve özel hareketleri oldukça iyi görünüyor. Video Flash odaklı olduğu için hikaye ya da başka bir detayı ortaya çıkarmıyor. Flash hayranları ve oyunu merak edenlerin videoyu oldukça beğeneceğini düşünüyoruz. En azından Youtube topluluğu yaptığı yorumlarda videoyu çok beğendiğini dile getirdi.

Injustice 2, Xbox One ve Playstation 4 için 16 Mayıs‘ta satışa çıkacak. Eğer oyunu almak için acele ediyorsanız yapımın ön siparişe açıldığını da belirtelim.

İsterseniz Injustice 2 için doğrulanan oynanabilir karakterleri yeniden hatırlayalım.

Aquaman, Atrocitus, Bane, Batman, Black Adam, Black Canary, Blue Beetle, Brainiac, Captain Cold, Catwoman, Cheetah, Cyborg, Darkseid, Deadshot, Doctor Fate, Firestorm, Flash, Gorilla Grodd, Green Arrow, Green Lantern, Harley Quinn, Poison Ivy, Robin, Scarecrow, Supergirl, Superman, Swamp Thing, Wonder Woman

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan Shattered Alliance 4. videsonu izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.