Black Adam, Injustice 2 ‘nin yeni oynanabilir karakteri oldu

injustice 2

Injustice 2 için yeni bir video daha yayınlandı. Ayrıca Black Adam, Injustice 2’nin yeni oynanabilir karakteri oldu.

Çıkmasına az bir süre kala, Injustice 2 videoları gelmeye devam ediyor. DC karakterlerinin boy gösterdiği hikaye bazlı dövüş oyununda, yayınlanan her yeni videoda bir karakter öne çıkıyor. Bu bağlamda alışkanlık devam etti ve NetherRealm Studios, Injustice 2 için Black Adam ve Supergirl’in görüntülerini içeren yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Ayrıca doğrulanan bilgiye göre Black Adam, Injustice 2 ‘de oynanabilir olacak.

Shattered Alliances serisinin üçüncü üyesi olan videoda Black Adam ve Supergirl karakterleri öne çıkıyor. Black Adam ve Supergirl’in kıyasıya dövüşünün yanısıra Superman‘in de dövüş sahneleri gösteriliyor.

Black Adam, Injustice 2 ‘de yer alacak

Bu arada bu videonun ardından Black Adam’ın Injustice 2‘de oynanabilir karakter olduğu doğrulandı. Karakter ilk oyun Injustice God Amongs Us‘ta yer almıştı ancak yeni oyunda yer alıp almayacağı, doğrulamaya kadar kesinlik kazanmamıştı.

Injustice 2, 16 Mayıs 2017‘de Standart, Ultimate ve Digital Deluxe paketleriyle satışa sunulacak. Oyun Playstation 4 ve Xbox One için çıkacak.

Bu arada DC hayranları için oyun evreninde Injustice 2 neyse, sinemada da Justice League o. Evrenin süper kahramanlarını bir araya getiren film için ilk tanıtım videosu yayınlandı. O videoya buradaki haberimizden ulaşabilirsiniz.