Injustice 2 için Scarecrow videosu geldi

injustice 2 1

DC evrenindeki karakterlerin yer aldığı dövüş oyunu Injustice 2 için Scarecrow videosu geldi. Scarecrow’un tanıtıldığı video haberimizde.

DC evrenindeki karakterlerin yer aldığı dövüş oyunu Injustice 2 için videolar geldikçe geliyor. Geliştirici NetherRealms Studios, son zamanlarda her bir karakterini öne çıkaran farklı tanıtım videoları yayınlamaya başladı. Bunun sonuncusu ise bir kötü karakter oldu. Injustice 2 için Scarecrow videosu geldi.

Videoda Scarecrow’un dövüşleri gösteriliyor. Açıkçası bir deve dönüştüğü hareketi dışında pek bir numarasını göremedik. Geçtiğimiz günlerde Flash için yayınlanan video, hem bizim hem oyuncuların daha çok beğenisini kazanmıştı. Flash videosunu izlemediyseniz buraya tıklayın.

Dövüş oyunlarında oyuncuların en çok merak ettiği şey oynanabilir karakter sayısıdır. Injustice 2 de büyük bir oynanabilir karakter kadrosuna sahip. Oynanabilir karakterler şöyle sıralanıyor; Aquaman, Atrocitus, Bane, Batman, Black Adam, Black Canary, Blue Beetle, Brainiac, Captain Cold, Catwoman, Cheetah, Cyborg, Darkseid, Deadshot, Doctor Fate, Firestorm, Flash, Gorilla Grodd, Green Arrow, Green Lantern, Harley Quinn, Poison Ivy, Robin, Scarecrow, Supergirl, Superman, Swamp Thing, Wonder Woman

Batman Arkham Knight‘ı oynayanlar Scarecrow’u yakından tanıyacaktır. Zira DC evreninin kötüsü, oyun boyunca Batman ve arkadaşlarının başına büyük işler açmıştı.

2013 yılında çıkışını yapan Injustice: Gods Among Us’un devamı niteliğindeki Injustice 2, 16 Mayıs’ta Playstation 4 ve Xbox One’ye geliyor.

Samsung, Galaxy S8 ön siparişlerinin Galaxy S7’yi geçtiğini doğruladı