Inifnix Hot 20 Play fiyatı ile dikkatleri üzerine çekti

Inifnix Hot 20 Play

Akıllı telefon fiyatları bir yandan enflasyon diğer yandan döviz kuru etkileriyle günden güne artarken, bütçe dostu akıllı telefon arayışı içinde olanlar için güzel bir haberimiz var.

Inifnix Hot 20 Play fiyatı ile dikkatleri üzerine çekti. Akıllı telefon fiyatlarının günden güne yükseldiği bir gerçek. Hele bir de Apple gibi teknoloji dünyasının en önde gelen isimlerinden birine ait yeni bir model satın almak isterseniz, 30-40 bin liraların havada uçuştuğunu göreceksiniz. Bu fiyatların arkasında yatan iki temel nedense enflasyon ve döviz kuru.

Inifnix Hot 20 Play 1

Maalesef her iki problemin de yakın zamanda çözülmesinin pek olası olmaması nedeniyle eğer kendinize daha bütçe dostu bir model arıyorsanız, Türkiye pazarında da varlık gösteren Infinix’in yeni giriş seviye akıllı telefon modelinin tanıtıldığını duymak hoşunuza gidebilir.

Inifnix Hot 20 Play 2

Inifnix Hot 20 Play fiyatı ile dikkatleri üzerine çekti

Inifnix Hot 20 Play ismiyle tanıtılan yeni akıllı telefona baktığımız zaman, bu cihazın 6,82 inç büyüklüğünde ve 720 x 1640 piksel çözünürlüğünde IPS LCD ekrana sahip olduğunu ve bu ekranın da 90Hz yenileme hızıyla geldiğini görüyoruz. Gücünü MediaTek MT6765 Helio G37 yonga setinden alan telefon 4GB RAM + 64GB dahili depolama alanı veya 4GB RAM + 128GB dahili depolama alanı seçeneklerine sahip olacak.

Inifnix Hot 20 Play

Arka yüzeyinde 13MP + 13MP’lik ikili bir kamera kurgusuna sahip olan telefonun ön yüzeyinde ise 8MP’lik bir lens bulunuyor. Elektriksel gücünü 6.000mAh’lık bataryasından alan telefonun 18W hızlı şarj teknolojisine de sahip olduğu duyurulurken, cihazın Türkiye’de satışa sunulup sunulmayacağı veya fiyatının ne kadar olduğu konularında şu an için bir açıklama yapılmadı. Ancak serinin bir önceki modeli olan Infinix Hot 10’un ülkemizde de satışa sunulduğu ve fiyatının da 3.000-TL civarı olduğu düşünüldüğünde, yeni serinin de ülkemizde boy göstermesi bekleniyor.

YouTube Music tarafında işler karışıyor