Apple ürün fiyatları bir kez daha zamlandı

Apple ve Facebook

Amerikalı teknoloji devi Apple bir kez daha ürünlerine yaptığı zam ile gündeme gelirken, listede şimdilik ülkemizin olmaması rahat bir nefes aldırdı.

Apple ürün fiyatları bir kez daha zamlandı. Apple ürün fiyatları bir kez daha zamlandı. Dünya pandemiyi atlatmış olsa da, yaklaşık 3 yıl süren bu ağır sürecin ardında bıraktığı problemlerle savaşmaya devam ediyor. Neredeyse tüm dünyada enflasyon en önemli problem olarak görülürken, buna bağlı olarak iğneden ipliğe her ürünün fiyatı artmaya da devam ediyor. Tabi bu durumun teknolojisi pazarında da kendini gösterdiğini belirtelim.

Apple donanım tasarımı başkanı şirketten ayrılıyor

Fiyat konusunda zaten rakiplerinden ayrılan ve bu konuda oldukça başka bir çizgisi bulunan Amerikalı teknoloji devi Apple tarafından dün yapılan açıklamada, Apple Music, Apple TV+ ve Apple One hizmetlerinin aylık ve yıllık abonelik ücretlerinin zamlandığı açıklandı.

Apple Store çalışanlarının şikayetleri bitmiyor!

Apple ürün fiyatları bir kez daha zamlandı

Yapılan açıklama sonrası Apple Music’in bireysel aylık paketi 9,99 dolardan 10,99 dolara, bireysel yıllık paketi ise 99 dolardan 109 dolara çıktı. Apple TV+ hizmetine baktığımız zaman aylık 4,99 dolar olan fiyatın 6,99 dolara, yıllık 49,99 dolar olan fiyatın ise 69,99 dolara ulaştığını görüyoruz.

apple

Apple One hizmetinde de benzer oranlı bir artış yaşandığı görülüyor. Buna göre bireysel aylık paket 14,95 dolardan 16,95 dolara, aile aylık paketi ise 19,95 dolardan 22,95 dolara çıktı. Bununla birlikte en azından bizim için sevindirici gelişme ise, neredeyse tüm dünya ülkelerinde yaşanan bu fiyat güncellemesinin henüz ülkemizde uygulanmaması. Tabi bu durum kısa süre içerisinde değişeceği için eğer bu hizmetlerden birini yıllık olarak almayı düşünüyorsanız elinizi çabuk tutsanız iyi olur.

120 Hz yenileme hızlı Redmi XT Gaming TV piyasaya sürüldü