Infinix, yeni Hot 50 Pro+ modelini resmi olarak tanıttı

21

Infinix, yeni Hot 50 Pro+ modelini resmi olarak tanıttı. Şık tasarımı ile dikkat çeken bu model, sadece 6,8 mm inceliğinde ve Infinix’e göre “dünyanın en ince 3D kavisli SlimEdge tasarımına” sahip akıllı telefon olarak öne çıkıyor.

Hot 50 Pro+, Helio G100 SoC işlemcisiyle desteklenen bir 4G cihazı olarak piyasaya sürüldü. Telefon, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama ile geliyor, ayrıca microSD kart ile genişletilebiliyor.

Infinix, cihazın tüm teknik özelliklerini henüz detaylandırmamış olsa da, YouTube kanalında yayınladığı videolar bazı önemli özellikleri doğruladı. 120Hz sürekli açık kavisli AMOLED ekran, Gorilla Glass koruması, ekran altı parmak izi tarayıcısı ve ortada yer alan selfie kamerası bu özellikler arasında yer alıyor. Ayrıca ekranın, ıslak ve yağlı parmaklarla bile çalışabileceği belirtiliyor.

Cihazın 5.000 mAh bataryası, 33W hızlı şarj desteği sunan USB-C portu üzerinden şarj ediliyor. Ayrıca IP54 sertifikası ile suya ve toza dayanıklılık sağlanmış. Ses deneyimini iyileştirmek adına, telefon JBL ayarlı çift hoparlöre de sahip.

Hot 50 Pro+

Infinix Hot 50 Pro+, TitanWing Mimarisi ile dayanıklılığı artıran bir yapıya sahip ve “ultra ince zarafeti rakipsiz dayanıklılıkla birleştiren” bir cihaz olarak tanıtılıyor. Üç farklı renk seçeneği sunulacak olan bu model, Kenya’da bazı çevrimiçi perakendeciler aracılığıyla ön siparişe açıldı. Ancak, perakendecilerin web sitelerinde listelenen bazı özellikler ile Infinix’in paylaştıkları arasında küçük farklılıklar olduğundan, cihazın tam teknik detayları için resmi web sitesindeki bilgilerin beklenmesi gerekiyor.

Discord, şimdi de uygulama mağazalarından kaldırıldı