Infinix NOTE 30 : Çok yönlü hızlı şarj özellikleriyle fark yaratıyor

Infinix NOTE 30

5 dakikalık şarjla 5.5 saat konuşma süresi gibi gelişmiş batarya özellikleri ve etkileyici fotoğraf seçenekleri ile dikkat çeken Infinix NOTE 30 tanıtıldı.

Infinix NOTE 30 çığır açan yeni şarj yenilikleriyle birlikte geliyor ve 5000 mAh pil kapasitesi ile tam gün kesintisiz kullanımı kolayca çıkarabiliyor. 45W hızlı şarj teknolojisiyle birlikte telefon 30 dakikada %75 şarja ulaşıyor. Sadece 5 dakikalık şarj ile 2.66 saat video, 2 saat oyun ya da 5.5 saat konuşmak mümkün. Çok yönlü şarj özelliği sayesinde acil durumlarda başka cihazları şarj ederek taşınabilir batarya görevi üstleniyor.

 Infinix NOTE 30

 

Ayrıca bypass şarj özelliği sayesinde prize takılı oyun oynarken ya da video izlerken pile yüklenmiyor ve anakartın ihtiyacı olan enerjiyi direkt olarak cihaza veriyor. Böylelikle pili kullanmadan çalışarak telefonun ısınma problemini ortadan kaldırıyor. Infinix NOTE 30 enerjisinin %80’ini korurken 1.000 tam şarj döngüsüne dayanarak sektör ortalamasını aşan benzersiz bir dayanıklılığı da beraberinde getiriyor.

Oyun deneyimi

NOTE 30, ultra verimli performans ve daha düşük güç tüketimi sağlamak için 6nm MediaTek Helio G99 işlemci ile donatılmış güçlü bir oyun akıllı telefonu. Infinix’in Ultra Güç Sinyali (UPS) teknolojisi ile tam donanımlı olarak gelen NOTE 30, bu yenilikçi özellik ile bodrum katları, asansörler, kırsal alanlar gibi zayıf sinyal ortamlarında çalışmak üzere özel olarak tasarlandı.

 Infinix NOTE 30

 

NOTE 30 ayrıca, Infinix’in Smart Refresh ve Magellan Engine teknolojileri ile geliştirilmiş büyüleyici bir 120 Hz yenileme hızına sahip. Bu özellikler, cihazın yenileme hızını kullanıcı faaliyetlerine göre ayarlamasını sağlayarak enerji tasarrufu sağlarken, kesintisiz performans sunuyor. NOTE 30’un 6,78 inç boyutunda FullHD+ ekranı ister video izlerken ister oyun oynarken, ilgi çekici bir izleme deneyimi sunuyor. Ayrıca, TUV Rheinland sertifikasına sahip göz koruma modu, kullanıcıların gözlerini uzun süre ekrana maruz kalmaktan koruyor.

Daha net çekimler

Paylaşım yapmanın vazgeçilmez bir hale geldiği günümüzde Infinix NOTE 30 kamera özellikleriyle de ön plana çıkmayı başarıyor. Infinix NOTE 30 modeli OV64B40 modülünü kullanan ve otofokus destekli 64 MP ana kamera, 2 MP derinlik efekti destekli kamera ve QVGA AI kamerası olmak üzere üçlü arka kamera dizilimine sahip. Telefonun kamerasında diziliminde aydınlatma ve parlama koşullarında görüntü kalitesini artırmak için otomatik renk tonlama teknolojisi de bulunuyor.

 Infinix NOTE 30

NOTE 30 aynı anda hem ön hem de arka kamerayı kullanabileceğiniz Çift Görünüm Modu gibi özelliklerin yanı sıra farklı filtre özellikleriyle kullanıcıların fotoğrafçılıkta ustalaşmalarına yardımcı oluyor. Tüm bu özellikler sayesinde kullanıcılar tam olarak istedikleri çarpıcı görüntüleri sunan NOTE 30, 16 MP selfie kamerası ile kullanıcıların net çekimler yapmasına olanak sağlıyor.

Google arama optimizasyonu yüzünden zor durumda