COD: Modern Warfare 3 hayal kırıklığı oldu

call of duty

Call of Duty: Modern Warfare 3’ü oynayan kullanıcılar tek kişilik modun yani hikayenin oldukça kısa sürdüğünü belirtti.

Bu senenin en çok beklenen oyunlarından biri olan Call of Duty: Modern Warfare 3 ön sipariş verenler için erken erişime açıldı. Oyunu oynayan kullanıcılar senaryonun 4 saat uzunluğunda olduğunu belirtiyor. Hatta bazı kişiler 3 saat içinde bittiğini iddia ediyor. Söylenenlere göre yeni oyunun hikayesi geçen sene çıkan Modern Warfare 2’nin senaryosunun yaklaşık yarısı kadar uzun. Call of Duty’nin tek kişilik modu genelde kısadır, fakat 4 saatlik süre serinin standartlarına göre bile kısa.

Call of Duty’le ilgili yayın yapanlar, oyuncular, hatta bazı editörler kısa süren tek kişilik moddan dolayı isyan etmiş durumda. Mesela JGOD, “Göz açıp kapayıncaya kadar bitti” yorumunda bulundu. JGOD’a hak veren birçok isim var. TheGamingRevolution senaryonun hızlıca bittiğini ve kötü olduğunu söyledi.

Call of Duty

Multiplayer yani çoklu oyunculu moduna bakarsak, Modern Warfare 3’te 2009’un MW2 haritalarının yeniden düzenlenip, yapılmış versiyonları bulunuyor. Oyun açık dünya zombi macerası da sunuyor.

Modern Warfare 3’ün duyurulmasından önce Activision’ın 2023’te yeni bir COD oyunu çıkarmayı planlamadığı, şirketin geçen seneki oyun için DLC’ler yayınlayacağı ileri sürülmüştü. Dananın kuyruğunun koptuğu yer de DLC’ler oluyor. Çünkü iddia edilene göre Modern Warfare 3, DLC’lerin bir araya getirilmesiyle oluşturulan bir oyun. Zaten Reddit ve sosyal medyada da senaryonun 4 saat sürmesinin nedeni olarak bu durum gösteriliyor.

Call of Duty: Modern Warfare 3, 10 Kasım’da PC, PS5, PS4, Xbox Series X/S ve Xbox One platformlarında çıkacak.

Diablo 4 Vessel of Hatred ek paketi açıklandı