Infinix Smart 8 Pro Resmen Tanıtıldı

Infinix Smart 8 Pro

Infinix, bir bütçe-performans telefonu olarak tasarladığı yeni telefonu Infinix Smart 8 Pro’yu resmen tanıttı. Telefon 90 dolardan başlayan fiyatlarla satışa çıkacak.

Kenya ve Hindistan gibi gelişmekte olan pazarlarda piyasaya sürdüğü bütçe dostu akıllı telefonlarıyla tanınan Hong Kong merkezli telefon üreticisi Infinix, son dönemde akıllı telefon pazarında önemli bir oyuncu haline geldi. Pazar payını hızla büyüten şirket, telefon sayısını da hızla arttırıyor. Şirket bu hafta sonu da yeni akıllı telefonu Infinix Smart 8 Pro’yu resmen tanıttı.

Geçtiğimiz yılın sonunda gelişmekte olan pazarlarda satışa sunulan Infinix Smart 8’in daha gelişmiş versiyonu olan Smart 8 Pro, bir fiyat performans telefonu olarak ön plana çıkmayı hedefliyor.

 

Infinix Smart 8 Pro

Infinix Smart 8 Pro, Helio G36 yonga setinden güç alıyor. Telefon 6.6 inçlik LCD bir ekrana sahip. HD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 90 Hz. Smart 8 Pro, 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu bataryanın şarj hızı 10W. Yazılım tarafına geldiğimizde ise karşımıza Android 13 GO tabanlı XOS 13 işletim sistemi çıkıyor.

Telefon 4 ya da 8 GB olmak üzere iki farklı RAM seçeneğiyle geliyor. Dahili depolama alanı konusunda da kullanıcılara iki seçenek sunuluyor: 64 ya da 128 GB. Telefonun dahili depolama alanı microSD hafıza kartı ile arttırılabiliyor. Telefonun arka yüzünde çift kamera bulunuyor. Çift arka kameranın 50 megapiksellik ana lensine Infinix’in AI lens dediği bir yardımcı lens eşlik ediyor. Telefonun selfie kamerası ise 8 megapiksel.

Realme Note 50 Resmen Tanıtıldı