İndirimli akıllı telefon tripotu: Weifeng Wt3520 modeli

indirimli akıllı telefon tripotu

Cep telefonunuzla çok daha iyi fotoğraflar çekmek için, indirimli akıllı telefon tripotu alabilirsiniz. Şu an için indirimde olan Weifeng Wt3520 modeli, iyi bir açı yakalamanızı sağlıyor.

Piyasadaki akıllı telefonların OIS ve EIS gibi optik imaj sabitleme özellikleri fazlasıyla gelişmiş olsa bile, video veya fotoğraf çekimleri sırasında sarsıntılar oluşabiliyor. Bu yüzden kullanıcılar, tripot kullanımına ihtiyaç duyabiliyor.

Telefondan fotoğraf makinasına; elektronikten modaya, oyuncaklardan mutfak aletlerine kadar daha pek çok alanda faaliyet gösteren Amazon; tripot ihtiyacını karşılamak için tüm elektronik cihazlar ile uyumlu olabilecek fırsatlar sunuyor.

indirimli akıllı telefon tripotu Weifeng Wt3520 Amazonda

Amazon’da şuan en çok talep edilen tripot, Weifeng Wt3520. Kapalı hali 56 cm açıldığı zaman ise 140 cm’ye kadar uzayabiliyor. Weifeng Wt3520’nin en büyük özelliği, dişli asansör sistemi sayesinde tripotun ayakları orantılı bir şekilde yükseltilebiliyor. Böylelikle hiçbir video çekiminde sarsıntı oluşmuyor.

indirimli akıllı telefon tripotu weifeng

Bu modeli aldığınız zaman, kutusundan taşıma çantası da çıkıyor. Bu sayede tripotunuzu kolayca yanınızda taşıyabiliyorsunuz. Çantanın maksimum taşıma kapasitesi 3 kg ve Weifeng Wt3520, 980 gram yani ortalama 1 kg ağırlığında.

Amazon’un sunduğu tripota, %38’lik bir indirim ile 98.5 TL karşılığında sahip olabilirsiniz. Tripotu kullanma imkanınız olursa, görüşlerinizi mutlaka yorumlarda belirtin.

48 MP kameralı Vivo V15 Pro Amazon’da gözüktü