Xiaomi Türkiye’deki üçüncü mağazasında sürpriz indirimler yapacak

Xiaomi ucuncu magaza acacak

Küresel çapta en uygun fiyatlı ürünleri piyasaya sunan Xiaomi Türkiye’deki üçüncü mağazasında sürpriz indirimler yapmayı planlıyor. Bu ürünler içerisinde fiyatı yüksek gibi görünen modeller de bulunuyor. Xiaomi’nin yapacağı büyük indirimler bu haberimizde.

Türkiye’deki üçüncü Mi Store mağazası 15 Haziran Cumartesi günü İstanbul Akasya AVM’de kutlama yapılarak açılacak. Daha önce kurmuş olduğu iki Mi Store mağazalarında önemli başarılar elde eden şirket, bunu devam ettirmek istiyor.

Xiaomi Türkiye’deki üçüncü mağazasında %30 indirim yapacak

Yeni açılacak olan Xiaomi mağazasından sadece eski model ürünlerin satın alınacağını düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Şirketin açacağı bu mağazada, en üst segmentte yer alan ürünler de yer alıyor. Akıllı telefon modellerinden olan üst seviye Mi 9 cep telefonları da indirimli ürünler arasında.

xiaomi store

Şirket tarafından üçüncü mağazaya özel yapılacak indirimlerde, en çok dikkat çeken ürünlerden birisi de Mi 9 oldu. Normal fiyatı 5999 TL olan Xiaomi Mi 9, üçüncü mağazaya özel 4999 TL satış fiyatına sahip olacak. İşte o indirimlerden bazıları

  • Redmi Note 7 64GB, 1.849 TL
  • Redmi Note 7 128GB, 2.149 TL
  • Mi 9, 4.999 TL
  • Mi Mix 3, 3.999 TL
  • Mi 8 Lite 64GB, 1.749 TL
  • Mi 8 Lite 128GB, 2.149 TL

Şirketin sunacağı fırsatlar arasında yalnızca bu yok. Aynı zamanda üçüncü mağazadan cep telefonu alacak ilk 300 kişi, ücretsiz Powerbank sahibi olacak. Dağıtılacak olan hediyeler; 500 adet powerbank, 150 adet kulaklık, 100 adet Mi Band 3, 100 adet Bluetooth hoparlör ve saat başı gerçekleştirilecek yarışmalarla sahiplerine verilecek.

Bu yeni mağazada; akıllı telefondan, dizüstü bilgisayar, akıllı TV, akıllı tartı, akıllı su ısıtıcı, Bluetooth kulaklık, Bluetooth hoparlör, drone, scooter, güneş gözlüğü gibi ürünler de yer alıyor. Xiaomi tarafından açılacak olan üçüncü mağazaya gitmeyi düşünüyor musunuz? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Xiaomi’den ekrana gömülü kamera teknolojisi!