Asus ZenFone Live (L2) modelinin özellikleri ortaya çıktı!

ASUS Zenfone Live

Asus ZenFone Live (L2) modeli hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Şu an için her ne kadar üst segment modeller çok büyük rağbet görse bile, orta segmentler için de Asus gibi şirketler çalışmalarını devam ettiriyor.

Samsung gibi şirketler, adeta ürün bombardımanına devam ederken Asus biraz daha tedbirli yaklaşmayı tercih ediyor. Huawei ise, ürün konusunda genellikle piyasadaki en iyiyi ortaya çıkarmaya çalışıyor. Huawei Mate X modeline baktığınızda; esas olarak piyasadaki diğer modellerden çok büyük bir fark görünmemekle birlikte, alanının en iyilerinden olduğu söylenebilir.

Asus ZenFone Live (L2) teknik detaylar

Bu modelin en önemli özelliklerinden bir tanesi de, fena sayılmayacak bir işlemciye sahip olması. Akıllı telefonlarında hız arayanlar için bu özellik oldukça önemli bir avantaj. RAM özelliği bakımından değerlendirildiğinde 2 GB olan bu model, istenen performansı sunmayabilir. Bu ürün arka kamera olarak 13MP gibi iyi bir kaliteye de sahip olacak.

Asus ZenFone Live L2

Ürünün şu an için bilinen teknik özellikleri ise şu şekilde;

  • Snapdragon 425 işlemci
  • 2GB LPDDR3 RAM
  • 16GB/ 32GB depolama
  • 8MP arka kamera
  • 5 MP ön kamera
  • 3000mAh batarya

Asus ZenFone’un bu modeli, fiyat performans açısından gerçekten alınabilir mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz. Aşağıdaki videodan da Asus ZenFone Live eski modeli ile bazı ipuçları yakalayabilirsiniz.

Asus Zenfone 6 Geekbench’te göründü!