Halo 5 Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Halo 5 Hakkında Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Xbox One’a özel olarak hazırlanan Halo 5 için yayınlanan yeni iş ilanı, oyun hakkında yeni detayların ortaya çıkmasına sebep oldu.

Microsoft bünyesinde yer alan 343 Industries stüdyosu, oyun dünyasının en popüler serilerinden biri olan Halo serisini yeni bir yöne taşımak için sıkı bir çalışma içerisinde. 2012 yılında Xbox 360’a yönelik olarak yayınlanan Halo 4 ve geçtiğimiz yıl PC, Xbox 360 ve Xbox One kullanıcılarının beğenisine sunulan Halo: Spartan Assault’un yapımından sorumlu olan stüdyo, şu sıralar Xbox One’a özel olarak hazırlanan Halo 5‘i geliştirmekle meşgul.

Halo_5_DG

Halo 5’in yapım süreci devam ederken, şu ana kadar oyun hakkında çok az detay oyunseverlerle paylaşılmış durumda. Ancak 343 Industries stüdyosu veya Microsoft bünyesinde oyunun yapımında yer alacak ekip üyelerinin bulunması için yayınlanan iş ilanları, oyun hakkında ilk detayların ortaya çıkmasını sağladı. Geçtiğimiz günlerde Microsoft tarafından yeni bir iş ilanı daha yayınlandı ve bu ilanla beraber, Halo 5‘te bazı fonksiyonların kullanılması için bulut servisinden faydalanılacağı ortaya çıktı. Hem multiplayer servisler hem de Microsoft Azure bulut servisi hakkında bilgili yazılım mühendislerinin arandığı bu yeni iş ilanı gösteriyor ki, 343 Industries stüdyosu şimdiden oyunun online altyapısını kurmak için çalışmalara başlamış.

Warlords of Draenor, WoW’u Yavaşlatmayacak