God of War 4 için ilk reklam filmi yayınlandı

gow 3

Sony bünyesindeki Santa Monica Studios tarafından PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen yeni God of War oyunu için tanıtım çalışmaları tüm hızıyla sürüyoruz. Geçtiğimiz sene duyurulan God of War 4 için kapsamlı bir pazarlama çalışması yürütülüyor. Görünen o ki Sony, reklam çalışmaları için kesenin ağzını açmış durumda.

God of War 4 farklı bir deneyim sunacak

God of War 3 sonrasında gerçekleşen olayları konu edinecek olan yapım, oyun severlere tamamen farklı bir deneyim sunacak. Oyunun yapımcı stüdyosu olan Santa Monica, God of War 4 ile dövüş dinamiklerinden, kamera açısına kadar pek çok konuda köklü değişikliklere gitti.

Kratos ile özdeşleşmiş olan zincirli kılıçların bile geride bırakıldığı GoW 4 önümüzdeki Nisan ayında satışa sunulacak. Hali hazırda PS Store üzerinde de ön siparişe bulunan yapımın dünya çapında ses getirmesi bekleniyor.

Ülkemizde de Türkçe dil desteği ile satışa sunulacak oyun için tanıtım çalışmaları geçtiğimiz ay itibariyle başlamıştı. Sony son olarak God of War 4 için yeni bir reklam filmi yayınladı. Yayınlanan TV reklamına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Sony’nin hazırladığı reklam filminin hangi ülkelerde gösterileceği henüz netlik kazanmış değil. Fakat ülkemizde oyunlar için TV reklamı görmek pek de alışık olduğumuz birşey değil. Dolayısıyla Türkiye’de yayınlanmayacak olması bizler için büyük bir sürpriz olmayacaktır. Yine de bekleyip göreceğiz.

Indiana Jones 5 hakkında ilk detaylar ortaya çıktı