Indiana Jones 5 şaşırtıcı bir detay içerecek

Indiana Jones 5 şaşırtıcı bir detay içerecek

Indiana Jones sevilen yapımlar arasında yer alıyor ve yeni film hayranları şaşırtacak bir detay içerecek. İşte tüm detaylar.

Genç Harrison Ford, bu yaz sinema ekranlarını 25 dakika süsleyecek. LucasFilm’in Indiana Jones and the Dial of Destiny filminde Ford’un yer alacağı haberi geçen yılın sonunda gelmişti şimdi ise daha fazla detaylar ortaya çıkmaya başladı. Beşinci  film, Indiana Jones and the Raiders of the Lost Ark’ın gerçekleşmesinden yaklaşık sekiz yıl sonra, 1944’ten bir açılış sahnesiyle başlayacak. Filmin geri kalanı, 1969 yılına doğru odaklanacak.

Indiana Jones 5 şaşırtıcı bir detay içerecek

En sevilen seriler arasında yer alan filmin yediden yetmişe köklü bir hayran kitlesi var. Bu kapsamda yeni filmin de çok fazla heyecan uyandıracağı kesin. Ford’un otuzlu yaşlarına dönüşüne odaklanacak olan film, bunun için yapay zekadan yararlanaca. FRAN (yüz yeniden yaşlanma ağı) olarak bilinen yapay zekanın arkasındaki araştırmacılar, konunun üzerine titriyor. Bunu başarmak için Ford’un önceki rollerinin görüntüleri Lucasfilm arşivlerinden alındı. Sevilen seri yeni film ile ekranlara geri dönecek. Hayranları sevindirecek olan yapım vizyonda çok fazla ilgi görecek denebilir. Bir süredir hayranlarından uzak olan seri yeni film ile sevenlerine kavuşacak. Artık bir kült haline gelmiş olan serinin dünyanın dört bir yanından seveni mevcut. Yeni film ile de beklentileri yüksek tutan yapım hayranlarının karşısına çıkacak denebilir.

WhatsApp kullanıcıları dört gözle bu güncellemeyi bekliyordu!