Xiaomi yeni hoparlör modeli ile dikkatleri üzerine çekti

Xiaomi Smart Speaker Lite 1

Çinli teknoloji devi Xiaomi, Avrupa’da taşınabilir akıllı bir hoparlör piyasaya sürdü. Xiaomi Smart Speaker Lite adlı hoparlör, fiyatına göre etkileyici özellikler sunuyor.

Xiaomi yeni hoparlör modeli ile dikkatleri üzerine çekti. Xiaomi Smart Speaker Lite, kullanıcı deneyimini geliştirmek için bir dizi özellik sunan kompakt ve şık bir hoparlördür. Xiaomi Akustik Laboratuvarı tarafından optimum ses kalitesi için ayarlanmış 1.75 inç (~44 mm) tam aralıklı bir hoparlör ünitesi bulunuyor. Cihaz ayrıca hoparlörün gücünü artıran 350cc ses boşluğuna ve bası iyileştiren u şekilli bir kanala sahiptir.

Xiaomi Smart Speaker Lite 2

Xiaomi Smart Speaker Lite, Bluetooth 5.1 ve çift bant Wi-Fi bağlantısı ile birlikte gelir, böylece kullanıcılar Apple AirPlay 2 veya Spotify Connect kullanarak cihaza kablosuz olarak içerik yansıtabilirler. Kullanıcılar ayrıca Apple sistemi veya Alexa çoklu oda kullanarak evlerinde çeşitli odalarda müziği senkronize edebilecekleri çeşitli hoparlörleri bağlayabilirler. Cihaz, Xiaomi Home Uygulaması aracılığıyla kontrol edilebilir, burada kullanıcılar cihazı diğer akıllı ev cihazlarına bağlayabilir veya güç açma / kapama, oynatma / duraklatma ve mikrofon açma / kapama gibi entegre düğmelerle kontrol edebilirler.

Xiaomi Smart Speaker Lite 1

Xiaomi yeni hoparlör modeli ile dikkatleri üzerine çekti

Xiaomi Smart Speaker Lite’nin en dikkat çekici özelliklerinden biri, Amazon Alexa ile sesli komutlar için entegrasyonudur. Cihazda iki dahili mikrofon bulunur ve kullanıcılar hava durumu güncellemeleri sağlamak veya belirli bir şarkıyı çalmak gibi çeşitli görevleri yerine getirmek için Alexa’ya istekte bulunabilirler. Bu özellik ek bir kolaylık katmanı ekleyerek kullanıcıların hoparlörü ve diğer akıllı ev cihazlarını sesleriyle kontrol etmelerine olanak tanır.

Xiaomi Smart Speaker Lite

Xiaomi Smart Speaker Lite Tasarım açısından Xiaomi Smart Speaker Lite, mat gri bir yüzeye sahiptir ve 460 gram ağırlığıyla hafif ve taşınabilir olmasını sağlar. Cihaz, 142 x 70 x 28 mm ölçüleriyle herhangi bir odaya sorunsuzca sığabilecek kadar kompakt bir yapıya sahiptir. Yeni cihaz şu anda İspanya’da 39.99 € (~ 44 ABD doları) fiyatla satılıyor. Xiaomi yeni hoparlör modeli ile dikkatleri üzerine çekti.

Tinder, profillerden video doğrulaması isteyecek