İnanılmaz Aile 2 hız kesmiyor!

inanılmaz aile 2

Türkiye’de dahil henüz pek çok ülkede gösterime girmeyen İnanılmaz Aile 2, tüm olumsuzluklara rağmen 700 milyon dolarlık hasılata göz kırpıyor. İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Pixar stüdyosunun iddialı animasyon filmi İnanılmaz Aile 2, vizyondaki 3. haftasında da gişe başarısını sürdürdü. Türkiye’nin de içlerinde bulunduğu pek çok ülkede henüz vizyona girmeyen yapım, Sadece ABD’de 440 milyon dolarlık gişe başarısına imza attı.

İnanılmaz Aile 2’den inanılmaz gişe performansı

Amerika’da Incredibles 2 ismi ile vizyona giren yapım, açılışını 180 milyon doların üzerinde bir hasılatla gerçekleştirmişti. 3. haftasında da 45 milyon dolarlık hasılatla, ABD’de en çok izlenen 3. Film olan İnanılmaz Aile 2, böylelikle toplamda 440 milyon dolarlık hasılata ulaştı.

Oldukça az ülkede gösterime girmesine karşın dünya genelinde 647 milyon dolarlık gişe yapan film, şimdiden yüksek hasılata imza atan animasyon filmlerinden biri olmayı garantiledi.

Öte yandan ABD’de de 2. haftasını geride bırakan Jurassic World Fallen Kingdom, toplamda 265 milyon dolar, dünya genelinde ise 932 milyon dolarlık hasılata ulaştı.

ABD’de pek çok ülkeye nazaran 2 hafta gecikmeli olarak vizyona giren Jurassic World serisinin yeni filmi, 60 milyonluk hasılatla 2. haftasını da zirvede tamamladı.

Bu arada dip not olarak belirtelim. Jurassic World Fallen Kingdom, ülkemizde de ilk 3 haftasında zirveyi kimselere bırakmamıştı.

ABD’de hali hazırda vizyonda olan İnanılmaz Aile 2 ise ülkemizde 22 Ağustos itibariyle gösterime girecek.

Final Fantasy için Power Rangers modu geldi!