Final Fantasy XV için Power Rangers modu çıktı!

Final Fantasy XV

Oyun dünyasının kült yapımlarından olan Final Fantasy, bu yıl karşımıza Final Fantasy XV oyunu ile çıkmıştı. PC platformuna da gelen FF XV için bugün Power Rangers modu yayınlandı.

JRGP türünün en popüler oyunlarından olan Final Fantasy, bu yıl karşımıza Final Fantasy XV oyunu ile çıkmıştı. Önce PlayStation 4 ve Xbox One’a çıkan Final Fantasy XV, daha sonra PC platformuna da gelmişti. PC’ye gelmesinin ardından mod geliştiricileri FF XV için onlarca mod geliştirmişti. Bugün ise FF XV için Power Rangers modu ücretsiz olarak indirime sunuldu.

Final Fantasy XV için Power Rangers modu çıktı!

Power Rangers modunu yüklediğiniz zaman; Noctis – Yeşil Ranger, Gladiolus – Kırmızı Ranger, Ignis – Mavi Ranger ve Prompto – Siyah Ranger ile değiştiriliyor. Oyundaki silahlar da Power Rangers’ın silahları ile değiştiriliyor.

NBA Live 19 ön siparişe açıldı! Fiyatı cep yakıyor!

Steam atölyesi üzerinden ücretsiz olarak sunulan bu mod, hem Final Fantasy hem de Power Rangers tutkunlarının kaçırmaması gereken bir yapım olmuş. Eğer FF XV oyununa sahipseniz Steam üzerinden modu ücretsiz olarak buradan indirebilirsiniz.

FF XV için Power Rangers modunu yüklemeden önce ne olur ne olmaz diye Save dosyalarınızın yedeğini mutlaka alın. Yaşanacak bir aksilikte saatlerinizi verdiğiniz FF XV kayıt dosyalarını kaybolabilir.